Σελίδα 1 από 1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2016: Ψηφοφορία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 25 Ιαν 2016, 9:19
από xionopatriarxis
Αρχίζει σήμερα (με καθυστέρηση μίας μέρας) και θα διαρκέσει επτά μέρες (μέχρι το πρωί της Δευτέρας 01/02/2016 και την ώρα που ειδικότερα αναφέρεται παραπάνω) η ψηφοφορία για το μέρος που θα φιλοξενήσει την 15η Πανελλήνια Συνάντηση της Hellasweather.

Η Συνάντηση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (ΠΣΚ) 26 έως 28 Φεβρουαρίου 2016. Δεδομένου ότι κατατέθηκε μία πρόταση, για την Ζαρούχλα Αχαΐας - Λίμνη Τσιβλού από τον Χρήστο Ηλιόπουλο, και ότι κατόπιν σχετικής απόφασης που ελήφθη κατά την Πανελλήνια του 2014, συμπεριλαμβάνεται πάντοτε και η Ελάτη Τρικάλων στις επιλογές (ψηφοφορία) για τον τόπο διεξαγωγής της Πανελλήνιας (χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη πρόταση), οι επιλογές που έχουμε φέτος είναι δύο:

:arrow: Ελάτη - Περτούλι Τρικάλων

:arrow: Ζαρούχλα Αχαΐας - Λίμνη Τσιβλού (ολόκληρη η πρόταση εδώ: viewtopic.php?f=3&t=1168#p28995 )

Εύλογο και δίκαιο είναι να ψηφίσουν μόνο τα μέλη που προτίθενται να πάνε στη Συνάντηση (ανεξάρτητα βέβαια από το αν τελικά θα τα καταφέρουν). Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν μία από τις δύο προτάσεις (δεν υπάρχει δηλαδή πολλαπλή επιλογή). Σε περίπτωση που κάποιος αλλάξει γνώμη έχει το δικαίωμα να αλλάξει την ψήφο του όσο διαρκεί η ψηφοφορία.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας δεν δημοσιοποιούμε την ψήφο μας και δεν κριτικάρουμε, ούτε σχολιάζουμε τις προτάσεις. Η ψήφος είναι μυστική μόνο για όσο χρόνο διαρκεί η ψηφοφορία. Μετά τη λήξη της θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και οι προτιμήσεις των μελών που ψήφισαν, όπως κατά κανόνα συνέβαινε και στο παρελθόν.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες υπάρχουν και στο βασικό νήμα: viewtopic.php?f=3&t=1168

Re: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2016: Ψηφοφορία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 04 Φεβ 2016, 14:39
από DIMOS TAOULAS
Καλά να περάσετε στη Ζαρούχλα ! Λόγω απόστασης θεωρώ αδύνατο να τα καταφέρω !
Δήμος Ταούλας