Σελίδα 1 από 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ #2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 23 Ιουν 2016, 19:13
από Nick Gkikas
Το δεύτερο ερώτημα της ψηφοφορίας που αφορά τη σχέση hellasweather και του μελλοντικού (υπό δημιουργία) συλλόγου φίλων του καιρού.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.

Παρακαλώ, προτού ψηφίσετε, είναι πολύ σημαντικό να διαβάστε / δείτε:

:arrow: Συζήτηση για τη σχέση λίστας και μελλοντικού συλλόγου:
viewtopic.php?f=3&t=1180

:arrow: Συζήτηση και σκέψεις για τη δημιουργία συλλόγου (& βίντεο συζητήσεων από συναντήσεις - πολύ σημαντικά):
viewtopic.php?f=3&t=1094

Οι ψηφος σας μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, συνεπώς οι συζητήσεις στα δύο παραπάνω link, θα παραμείνουν ανοιχτές για όσο διαρκεί.

Re: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ #2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 08 Ιούλ 2016, 14:36
από Μeteoser-K.Hatz
Δεν έχουμε δικαίωμα για Λευκό η Ακυρο ;Γιατι δεν υπηρξε απο την πρωτη ημερα της ψηφοφοριας αυτη η δυνατοτητα ; Θα μπορουσε να κερδισει και την πλειοψηφια η επιλογη αυτη . Συγχωρεσε με Νικο , αλλα επρεπε να το πω εστω την τελευταια στιγμη .

Re: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ #2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 08 Ιούλ 2016, 19:30
από Nick Gkikas
Μeteoser-K.Hatz έγραψε:Δεν έχουμε δικαίωμα για Λευκό η Ακυρο ;Γιατι δεν υπηρξε απο την πρωτη ημερα της ψηφοφοριας αυτη η δυνατοτητα ; Θα μπορουσε να κερδισει και την πλειοψηφια η επιλογη αυτη . Συγχωρεσε με Νικο , αλλα επρεπε να το πω εστω την τελευταια στιγμη .


Υπάρχει το δικαίωμα και η επιλογή της "μή ψήφου" Κώστα, όπως μια τέτοια επιλογή δεν μπορεί να ενσωματωθεί στ'αποτελέσματα μιας τέτοιας ψηφοφορίας. Αυτό, διότι η διεξαγωγή της, ως διαδικασία, είναι απόφαση της πανελλήνιας συνάντησης και μια τέτοια απόφαση δεν είναι δυνατόν να "αυτοακυρωθεί"!
Προκειμένου να φτάσουμε στην ψηφοφορία λοιπόν, έχει ήδη αποφασιστει οτι αυτή θα γίνει.
Επιπροσθέτως κάτι τέτοιο που προτείνεις δεν έχει μεγάλο νόημα ούτως ή άλλως όταν καλούμαστε να αποφασίσουμε μεταξύ 2 επιλογών, αλλά περισσότερο όταν καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ διαφόρων προσώπων, πολιτικών σχηματισμών κτλ (πχ βουλευτικές εκλογές). Εκεί το λευκό έχει τεράστιο νόημα (άσχετα εάν παραλείπεται σκοπίμως) καθώς επίσης και το άκυρο.

Re: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ #2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 08 Ιούλ 2016, 20:54
από Μeteoser-K.Hatz
Εντάξει Νίκο, σεβαστή η απόφαση της τελευταίας πανελλήνιας συνάντησης και ευχαριστώ για την απάντηση .