Σελίδα 1 από 1

Συνάντηση στη Λούτσα, 29-11-2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ 30 Νοέμ 2014, 14:19
από Maria K
Συναντηθήκαμε, λοιπόν, 12 άτομα. Ο Νίκος (Γκίκας), ο Σάκης (Γραβάνης) ο Θανάσης (Παπαθανασίου), ο Κώστας (Βίτσιος) με τη Ντίνα και τη Σοφία, τρεις Γιώργηδες -ως συνήθως παραπανίσιοι- δηλαδή, ο Ματσάγγος (ο διοργανωτής και οικοδεσπότης) με την κυρία Ελβίρα, ο Γκουρνέλος και ο Αντωνιάδης, καθώς και οι δύο γυναίκες μέλη που σπάνια λείπουμε από τις συναντήσεις, τουτέστιν η Αγγελική (Αγγελίδου) κι εγώ.

Πρώτα απλώσαμε το βλέμμα μας πάνω από την ανατολική Αττική και το Νότιο Ευβοϊκό ρεμβάζοντας, αγναντεύοντας και φωτογραφίζοντας.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Στη συνέχεια, μας περίμενε η ταβέρνα. Το περιβάλλον όμορφο, οικογενειακό και τα θαλασσινά και τα ψαράκια ΥΠΕΡΟΧΑ! Φάγαμε του σκασμού, χωρίς να βαρυστομαχιάσουμε και αφήσαμε χώρο και για το γλυκό.

Σύντομη φθινοπωρινή τσάρκα στην παραλία και στη συνέχεια καφέ και επιδόρπιο σε όμορφο και ζεστό χώρο.

Ο χρόνος που περάσαμε μαζί, γεμάτος ζεστασιά, κουβεντούλα και χαλάρωση, έγινε μια ακόμη γλυκιά ανάμνηση της παρέας μας μόνο αφού είχε πια σκοτεινιάσει για τα καλά.


Την ώρα της φωτογράφισης και της ρέμβης ο νοτιάς μας έκανε ένα χατήρι. Ξάνοιξε τον ουρανό, τόσο, όσο χρειαζόταν για να μας χαρίσει θέα και όμορφα πλάνα.

Εικόνα
Εικόνα

Στη συνέχεια ο καιρός, αν και θολός, χωρίς εντυπωσιακά φαινόμενα παρά μόνο με λίγες λασποσταγόνες, στάθηκε και πάλι καλός μαζί μας, αφού οι μουντές φθινοπωρινές του νότες κατά κάποιο μαγικό τρόπο τόνισαν τη ζεστασιά της ατμόσφαιρας στην παρέα μας.

Εικόνα
Εικόνα

Προσωπικά, νοσταλγώ ήδη τη θετική ενέργεια αυτής συνεύρεσης!

Re: Συνάντηση στη Λούτσα, 29-11-2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ 30 Νοέμ 2014, 15:08
από xionopatriarxis
Γιατί κρύβετε την αλήθεια; Γιατί δεν λέτε ότι η επιτυχία της συνάντησης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο υγιεινό και χωνευτικό νερό της Πίνδου;

Re: Συνάντηση στη Λούτσα, 29-11-2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ 30 Νοέμ 2014, 19:53
από GiorgosP
Μπράβο παιδιά!

Συγχαρητήρια για τη συνάντηση.

Δυστυχώς οικ. υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να παραβρεθώ.
Άψογη μεταφορά από την Μαρία, αλλά τα πλάνα από τα τραπέζια γιατί τα κρύβετε;;; Τι έγινε ρε παιδιά; Τα φάγατε όλα; :lol: :lol: :lol:
Πάντα τέτοια!

Φοβερό το άρθρο από τον Αλέξανδρο!