Αγαπημένες καιρικές στιγμές!!!.... θυμάμαι αρκετές...
1981 δευτέρα δημοτικού... πήγαμε με τον πατέρα μου από βούλα προς βουλιαγμένη στο σχολείο όπου δεν έγινε φυσικά μαθημα και φύγαμε... στη διαδρομή επειδή πηγαίναμε και σιγά είχα κυριολεκτικά χαζέψει...
1987 δευτέρα γυμνασίου στη Βούλα πλεον... μάθημα γιοκ, χαβαλές, χιονοπόλεμος και βόλτα στην πλατεία με την παρέα... τότε μου είχε κάνει εντύπωση που είχε χιονίσει μέχρι τη μαρίνα της βούλας δίπλα στο παλιό ΒΟ και οι βάρκες είχαν πάνω τους χιονάκι καθώς και η παραλία...
2002 βάρκιζα, στη δουλειά, με τα χίλια ζόρια πήγα για δουλειά. παρόλο που δούλευα το μυαλό μου και το μάτι ταξίδευαν έξω...
2004 βάρκιζα και καλύβια... έφυγα το μεσημέρι αργά μετά τη δουλειά και πήγα καλύβια. Σταμάτησα στον περιφερειακό και περπάτησα 500--600 μέτρα μέχρι το σπίτι (ήταν τότε στα τούβλα ακόμα...). Πάγωσα. ψύχος. έριξα μια ματιά στο σπίτι και έφυγα... και παρόλο που ειχα και κινητό δεν έβγαλα φωτό. που μυαλό... έκατσα στο αυτοκίνητο κανα μισάωρο και είχα χαζέψει... με είχε συνεπάρει η ομορφιά του τοπίου.
και ερχόμαστε στο 2008... γυρνάω από τη δουλειά σχετικά νωρίς... περίπου στις 4μμ. βάζω τις αλυσίδες στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω σπίτι. Τότε κάναμε οικογενειακώς παρέα με το Γιώργο το Βασιλόπουλο που ήταν μέλος της λίστας ήδη κάμποσο καιρό. Αυτό ήταν. Εκείνο το βράδυ κόλησα το μικρόβιο. τα παιδιά παίζανε δίπλα στο τζάκι και εμείς είχαμε κολλήσει στο παράθυρο και στον υπολογιστή. Ερχόντουσαν τα μηνήματα απανωτά στη λίστα...μία στο παράθυρο και πάλι στην οθόνη...τότε γνώρισα εσάς μέσα απο τα μηνύματα.. τότε μου έκανε και την πρόταση ο γιώργος να γραφτώ στη λίστα, πράγμα που έγινε μετά από 10 μέρες. Τότε άρχισα να διαβάζω τρελά για τα μετεωρολογικά δρώμενα και να αναζητώ μετά μανίας ιστοσελίδες καιρού. Θωμοπίνακας.!! Οαση για μένα... άνοιγε μπροστά μου...Οπως και μετά από ένα μήνα αγόρασα και τον πρώτο μετ. σταθμό.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ και οι πρώτες φωτογραφίες που πάντα τις φέρνω στο μυαλό μου όταν σκέφτομαι τα χιόνια....
Η ώρα ήταν 4 με 5μμ είχε σχεδόν νυχτώσει και έριχνα παπλαμούδες χοντρές... το χιόνι είχε σκεπάσει τα πάντα βέβαια....

και έριχνε..... στούπα ατελειώτη....

Μαζεύτηκα σπίτι μετά τις 11το βράδυ.
Το επόμενο πρωινό φάνηκε τι είχε κάνει το βράδυ..... χάρμα οφθαλών παντού...

Ετσι έτσι..... ευελπιστούμε και προσδοκούμε να δούμε και στο μέλλον...
Με εκτίμηση,