Σελίδα 1 από 1

HELLAS WEATHER: Ποιοι είμαστε;

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 19 Οκτ 2015, 17:32
από Maria K
Οκτώβρης 2015. Ποιοι και πόσοι είμαστε σε αυτό εδώ το χώρο;

Με μια ματιά στη σελίδα του ευρετηρίου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε πόσοι ακριβώς είμαστε. Mέχρι στιγμής, λοιπόν, η Hellas Weather έχει συνολικά 368 εγγεγραμμένα μέλη, στη συντριπτική πλειοψηφία άντρες. Οι γυναίκες δεν αντιπροσωπεύουμε παρά μόνο το 3,8%!

Εικόνα


Όσο για την ηλικία των μελών, η Hellas Weather έχει «σφρίγος νεανικό» (και κυριολεκτικά και μεταφορικά)! Τα δύο τρίτα των μελών έχουν ηλικία κάτω των 45 ετών, με πολυπληθέστερη ηλικιακή ομάδα εκείνη των 35-45 ετών. Οι «εικοσάρηδες» αποτελούν τη δεύτερη σε πληθυσμό ομάδα, ενώ το 1/5 του πληθυσμού μας αντιπροσωπεύει τη λεγόμενη «ώριμη ηλικία» (45 και βάλε).


ΕικόναΠαρά το γεγονός ότι η ομάδα ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από δύο Θεσσαλονικείς, παραπάνω από τα μισά μέλη είναι (και ήταν πάντα) από την Αττική. Λογικό ως ένα βαθμό με την πληθυσμιακά υδροκέφαλη «περιοχή πρωτευούσης»
΄
Εικόνα

Εικόνα


Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι και δυναμικότεροι και μια και η αγάπη για το καιρό είναι πολύ, μα πάρα πολύ, ζήτημα καρδιάς, δεν καταλαβαίνει από ηλικίες, φύλο, χρώμα κλπ. Είναι κάτι που μοιράζεται εύκολα και γι αυτό και δυναμώνει εύκολα :)