Περί της Πανελλήνιας Συνάντησης 2017

Ειδήσεις και Ανακοινώσεις από μέλη της hellasweather ή άλλες πηγές

Περί της Πανελλήνιας Συνάντησης 2017

Δημοσίευσηαπό Nick Gkikas » Παρ 10 Φεβ 2017, 23:20

Καλησπέρα φίλοι,

Η διεξαγωγή της πανελλήνιας συνάντησής μας, έχει οριστεί να διεξάγεται κάθε χρόνο στο τελευταίο Σ/Κ του Φεβρουαρίου και να συνδυάζεται με εκδρομή μας σε κάποιο μέρος της Ελλάδας - συνήθως ορεινό και για λόγους αναψυχής. Όπως γνωρίζετε όλοι, η επιλογή του μέρους γίνεται αφού πρώτα κατατεθούν προτάσεις από τα μέλη, οι οποίες στη συνέχεια ψηφίζονται. Αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους επιλέγεται. Επειδή τα τελευταια χρόνια, υπήρχε έλλειψη τέτοιων προτάσεων, ορίστηκε (κατόπιν ψηφοφορίας το 2015), σαν μόνιμος προορισμός μας η Ελάτη Τρικάλων, σε περίπτωση όπου δεν υπήρχε κάποια άλλη πρόταση.

Φέτος, δεν υπήρξε κανένα κάλεσμα από την πλευρά μας για υποβολή κάποιας πρότασης και αυτό έγινε σκόπιμα: Στην προηγούμενη πανελλήνια συνάντησή μας, στη Ζαρούχλα, αποφασίστηκε κατόπιν ψηφοφορίας, η έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία συλλόγου φίλων του καιρού και της μετεωρολογίας. Επιμέρους αλλά και σημαντικά ζητήματα σχετικά με την ταυτότητα του συλλόγου και τη σχέση του με την hellasweather, τέθηκαν προς ψήφιση το καλοκαίρι και στη συνέχεια, ξεκίνησε η διαδικασία της συγγραφής του καταστατικού, του υπό δημιουργία συλλόγου, εργασία που ανέλαβε ο Αλέξανδρος, ώστε να ενσωματωθούν και όσα συζητήσαμε και ψηφίσαμε.

Το καταστατικό του υπό δημιουργία συλλόγου οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και σύντομα θα κοινοποιηθεί προς όλους.
Ως συντονιστής της διαχειριστικής ομάδας, προτείνω και σας καλώ ταυτόχρονα στην 16η Πανελλήνια Συνάντηση της hellasweather, αυτή τη φορά στην Αθήνα...
Η συνάντηση αυτή, θα είναι ταυτόχρονα και ιδρυτική συνάντηση του συλλόγου , όπου θα διαβαστεί το καταστατικό και θα υπογραφθεί από τα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν.
Θα είναι η τελευταία συνάντηση της παλιάς μας εποχής και ταυτόχρονα η πρώτη της νέας εποχής τόσο για εμάς, όσο και για την μετεωρολογία στην Ελλάδα!
Εκτός από τις διαδικασίες της ιδρυσης του συλλόγου, θα είναι ταυτόχρονα και μια ευρεία συνάντηση για ολο τον κόσμο της μετεωρολογίας συνεπώς τόσο από εδώ, όσο και από άλλους απευθύνω κάλεσμα προς όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται και πιστεύει στο ενωτικό εγχείρημα...


Ακόμη δεν μπορώ να προσδιορίσω τον ακριβή χρόνο της συνάντησης, διοτι αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα είναι έτοιμο το καταστατικό, ώστε να υπάρχει κι ενα εύλογο χρονικό διάστημα να κοινοποιηθει σε ολους και να διαβαστεί. Μια πρώτη ημερομηνία-σταθμός, που θα ήθελα να πραγματοποιηθεί είναι η παγκόσμια ημέρα της μετεωρολογίας, στις 23/3. Εάν δεν προλάβουμε τις 23/3, τότε η πανελλήνια, θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.
Ο τόπος της συνάντησης, θα είναι πιθανότατα ο πολυχώρος Old City στην Πατησίων, ο οποιος εκτός των άλλων διαθέτει και αιθουσα συνεδριάσεων, καφέ, εστιατόρια, μπαρ και πολλά άλλα.

Εκτός αυτού όμως, θα ήθελα να γίνει μια συζήτηση και να πέσουν ιδέες για τί ακόμη θα μπορούσαμε να κάνουμε. Πχ συνάντηση με κάποιον φορέα; Επίσκεψη κάπου; Διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης;

Ο λόγος σε εσάς...
Ψάξε μονοπάτι απάτητο, απ τα βλέφαρα διώξε τον ύπνο,
Φιλα τους προδότες σου στο δείπνο, χάραξε πορεία για το Άρρητο....
Άβαταρ μέλους
Nick Gkikas
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1683
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 1:11
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής 150μ και Ζάρακες Ευβοίας 160μ

Επιστροφή στο Ανακοινώσεις και Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron