ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2013

Ειδήσεις και Ανακοινώσεις από μέλη της hellasweather ή άλλες πηγές

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2013

Δημοσίευσηαπό ggerakaris » Παρ 25 Οκτ 2013, 9:59

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ HELLAS WEATHER

Αθήνα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ


Ι. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α Μέρος - Τεχνική αναβάθμιση της HellasWeather

- Προτάσεις που έχουν κατατεθεί - συζήτηση, τελική διαμόρφωση
- Συζήτηση για τους τρόπους υλοποίησής τους και κατάθεση προτάσεων
- Ψηφοφορία για τους τρόπους υλοποίησης (είτε μέσω τεχνικής ομάδας, είτε ανάθεση σε τρίτους)

Β Μέρος - Σχέση HellasWeather με άλλα δίκτυα


- Υφιστάμενη κατάσταση (fb)
- Συζήτηση, διαμόρφωση / κατάθεση προτάσεων
- Ψηφοφορία

Γ Μέρος - Απολογισμός διαχειριστικής ομάδας

- Τοποθετήσεις της διαχειριστικής ομάδας και συζήτηση
- Υποψηφιότητες
- Ψηφοφορία

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ΙΙ. ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Εισαγωγή:

-Σύντομο ιστορικό της μεταφοράς του διαδικτυακού χώρου της Hellas Weather από την yahoo mailing list στο φόρουμ Hellas Weather

- Σύντομη περιγραφή της δομής του φόρουμ των πλεονεκτημάτων του καθώς και επισήμανση των δυσλειτουργιών

-Η ανάγκη για τεχνική αναβάθμιση_______________________________________________________________________________________________________________________

Α Θέμα: - Τεχνική αναβάθμιση της HellasWeather

Αρχικά παρουσιάστηκαν και στη συνέχεια συζητήθηκαν οι ιδέες και προτάσεις που έχουν συζητηθεί και διαδικτυακά και αφορούν στη δυνατότητες τεχνικής αναβάθμισης του χώρου συζητήσεων της ομάδας φίλων καιρού Hellas Weather είτε με την αναβάθμιση του τρέχοντος λογισμικού από ομάδα εθελοντών τεχνικών-μελών της Hellas Weather, είτε με την ανάθεση σε επαγγελματίες επί πληρωμή

Ο Νίκος Γκίκας ενημέρωσε για την ύπαρξη ομάδας εθελοντών που ασχολούνται ήδη με το ζήτημα της αναβάθμισης η οποία απαρτίζεται από τα μέλη της Hellas Weather Γιώργο Μπουρλή, Άγγελο Βιδάλη και Άρμεν Αρσακιάν και εισηγήθηκε την παρακάτω πρόταση της διαχειριστικής ομάδας:

Η επίσημη σύσταση τεχνικής ομάδας που θα απαρτίζεται από μέλη της hellasweather και η οποία θα συντηρεί την ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα και θα υλοποιήσει τις προτάσεις που έχουν γίνει. Η τεχνική ομάδα θα είναι υπό την επίβλεψη της διαχείρισης και θα ενημερώνει το σύνολο σε ειδικό topic για την πρόοδό της. Η τεχνική ομάδα θα είναι ανοιχτή και φυσικά εθελοντική.

Σχετικά με την εναλλακτική λύση ανάθεσης της τεχνικής αναβάθμισης σε τρίτους επί πληρωμή, πρόταση η οποία είχε επίσης προκύψει μέσα από τις συζητήσεις στο φόρουμ, η διαχειριστική ομάδα πρότεινε τη λήψη προσφορών ενώ σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί να βοηθήσει, θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση προηγουμένως με τη διαχειριστική ομάδα. Παράλληλα θα πρέπει να φτιαχτεί ένας τραπεζικός λογαριασμός, όπου θα καταθέσουμε ανώνυμα ο καθένας ότι ποσό θέλει και να υπάρξει ένας ταμίας. Όταν μαζευτεί το ποσό, θα γίνει η ανάθεση.

Στη συνέχεια ανταλλάχθηκαν απόψεις πάνω στα δύο αυτά σενάρια, εξετάστηκαν οι δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα και οι πιθανές δυσκολίες, τόσο από τεχνική όσο και από οικονομική άποψη και τελικά επικράτησε η άποψη ότι προκειμένου να εκτιμηθεί καλύτερα η προσφορότερη λύση θεωρήθηκε καλό να συζητηθούν πρώτα τα προαπαιτούμενα, δηλαδή ποια χαρακτηριστικά είναι εκείνα που επιθυμούμε να έχει ο νέος διαδικτυακός χώρος. Έγινε ανακεφαλαίωση των όσων είχαν προταθεί παλαιότερα και προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά που προέκυψαν από τη συζήτηση.

Τα χαρακτηριστικά αυτά συνοψίστηκαν στα παρακάτω σημεία (με τη σειρά που καταγράφηκαν):

1. Ημερολόγιο συζητήσεων (στο στυλ του ημερολογίου που υπήρχε στην Hellas weather yahoo mailing list)
2. Εύκολο ανέβασμα φωτογραφιών κατ’ ευθείαν από τον υπολογιστή με υποχρεωτική ένδειξη ημερομηνίας και τόπου. Παράλληλα να εξεταστεί η δυνατότητα να γίνεται αυτόματη αρχειοθέτηση των φωτογραφιών κατά το ανέβασμά τους καθώς και η δυνατότητα προσθήκης σχολίου και ένδειξης “like” και “share”κάτω από κάθε φωτογραφία.
3. Διερεύνηση του κόστους για τη δημιουργία gallery όπου θα συγκεντρωθεί το τεράστιο οπτικό υλικό των μελών που έχει σταλεί όλα αυτά τα χρόνια.
4. Σήμανση των αδιάβαστων μηνυμάτων.
5. Ο όσο το δυνατόν μικρότερος κατακερματισμός θεμάτων.
6. Τεχνική υποστήριξη του θέματος «Σαν Σήμερα» εξετάζοντας και τη δυνατότητα ταυτόχρονης αρχειοθέτησης εκεί και των φωτογραφιών που ανεβαίνουν στις αναφορές.
7. Λήψη μηνυμάτων μέσω e-mail καθώς και δυνατότητα ανάγνωσης μηνυμάτων μέσω προσωπικού λογαριασμού στο facebook
8. Ενσωμάτωση όλων των παλιών μηνυμάτων της yahoo στο αρχείο
9. Αισθητική βελτίωση των σελίδων
10. Ενιαία ροή μηνυμάτων με κατηγοριοποίηση που «τρέχει από πίσω» με βάση θεματικές ετικέτες που έχουν οριστεί εξ αρχής.
11. Πρόσβαση από κινητό (papatalk)
12. Δημιουργία blog μελών


Από τα παραπάνω, άμεσης προτεραιότητας θεωρήθηκαν :

• Η ενιαία ροή μηνυμάτων από την πρώτη σελίδα με θεματική κατηγοριοποίηση «που τρέχει από πίσω»
• Το απευθείας ανέβασμα φωτογραφιών


Με βάση τα παραπάνω, τα παρευρισκόμενα μέλη κατέληξαν ότι πριν αποφασίσουν για τους τρόπους υλοποίησης της τεχνικής αναβάθμισης, θα πρέπει να γνωρίζουν αν η εθελοντική τεχνική ομάδα, μπορεί να ασχοληθεί με το έργο αυτό λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που προέκυψαν.

Έτσι, η τελική πρόταση διαμορφώθηκε ως εξής:

ΠΡΟΤΑΣΗ
Να ενημερωθεί η τεχνική ομάδα για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από τη συζήτηση, να τα μελετήσει και να απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα αν μπορεί να τα αναλάβει. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε προχωράμε σε διαδικασίες ανάθεσης σε τρίτους.

Στην πρόταση αυτή συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, (21 άτομα)

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της ανάθεσης με χρηματική αμοιβή, διερευνήθηκαν οι τρόποι εξεύρεσης πόρων και κατά πόσον θα μπορούσαν τα μέλη να συμβάλλουν οικονομικά με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας να διαθέσει. Στο ερώτημα αυτό απάντησαν θετικά οι 19 από τους 21 παρευρισκόμενους.

________________________________________________________________________________________________________________


Β Θέμα:- Σχέση HellasWeather με άλλα δίκτυα


H διαχειριστική ομάδα κατέθεσε την παρακάτω πρόταση για τη σχέση του επίσημου χώρου της Hellas weather με άλλα κοινωνικά δίκτυα και πρωτίστως το facebook:

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δημιουργία ΣΕΛΙΔΑΣ (όχι γκρουπ ή κάτι άλλο) στο facebook επίσημα από την hellasweather. Η σελίδα θα ενημερώνεται από τη διαχειριστική ομάδα, η οποία επίσης θα την διαχειρίζεται, σε συνεργασία με άλλα μέλη που ενδεχομένως θέλουν να βοηθήσουν και τα οποία θα είναι συγκεκριμένα. Σκοπός της σελίδας θα είναι η προβολή της λίστας στο facebook, για τις δραστηριότητές της και τις συζητήσεις της. Ωστόσο, οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται σε ένα και μόνο χώρο, και αυτός είναι το domain hellasweather.gr. Όποιος θέλει να συμμετέχει πρέπει να εγγράφεται εδώ.
Αυτό το πλαίσιο θα υφίσταται και για οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πχ tweeter, youtube κλπ.


Ακολούθησε συζήτηση στα πλαίσια αυτής της πρότασης, έγιναν ερωτήματα και προστέθηκαν απόψεις και ιδέες για την επίτευξη της αμεσότητας της επικοινωνίας και διαδραστικότητας με τα κοινωνικά δίκτυα οι οποίες εντάχθηκαν στη ενότητα των τεχνικών προδιαγραφών που θα εξετάσει η τεχνική ομάδα.

Μετά το τέλος της συζήτησης ακολούθησε ψηφοφορία και η παραπάνω πρόταση έγινε δεκτή παμψηφεί

_______________________________________________________________________________________________________________________Γ Θέμα - Απολογισμός διαχειριστικής ομάδας

Η διαχειριστική ομάδα πρότεινε να γίνεται κάθε χρόνο απολογισμός της διαχειριστικής ομάδας και ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας με την ίδια/ενισχυμένη ή άλλη σύνθεση με ετήσια θητεία. Η ψηφοφορία αυτή προτάθηκε να γίνεται την ημέρα της ετήσιας τακτικής Πανελλήνιας Συνάντησης να έχει να είναι μυστική. Η δε διαδικασία της εκλογής θα αναφέρεται και στον κανονισμό λειτουργίας της κοινότητας με ειδική παράγραφο.

Ακολούθησε συζήτηση για τα διαχειριστικά θέματα (ρόλοι και σχέση ιδρυτών-διαχειριστών, θέματα κανονισμού, συναντήσεων, εκπροσώπησης κλπ) και στη συνέχεια η διαχειριστική ομάδα ζήτησε ψήφο να συνεχίσει το έργο της και ει δυνατόν να ενισχυθεί και από άλλους εθελοντές.

Για την ενίσχυση του τρέχοντος έργου της διαχείρισης προσφέρθηκαν ο Άγγελος Λαμπίρης και ειδικά για τη διαχείριση και ανέβασμα των θεμάτων της συζήτησης της ομάδας στην μελλοντική σελίδα στο facebook, προσφέρθηκε ο Αλέξανδρος Σιάμκουρης.

Έτσι, η ενισχυσμένη σύνθεση της διαχειριστικής ομάδας που έγινε δεκτή παμψηφεί είναι:
Νίκος Γκίκας, (συντονιστής και τεχνική υποστήριξη)
Γιώργος Γερακάρης (διαχείριση συζητήσεων, θεμάτων)
Μαρία Καββαδία (διαχείριση μελών)
Άγγελος Λαμπίρης (διαχείριση chat)
Αλέξανδρος Σιάμκουρης (περιεχόμενο και κοινοποίηση θεμάτων στην επίσημη σελίδα της Hellas Weather στο facebook) .

Μετά από αυτό η συνεδρίαση έλαβε τέλος.

Η ομάδα διαχείρισης:

Νίκος Γκίκας
Γιώργος Γερακάρης
Μαρία Καββαδία
Γερακάρης Γιώργος
Ελεούσα Ιωαννίνων Υψόμ. 540 m

http://users.otenet.gr/~oejhtc/
Άβαταρ μέλους
ggerakaris
 
Δημοσιεύσεις: 620
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιουν 2011, 19:33
Τοποθεσία: Ελεούσα Ιωαννίνων, 540μ.

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό ggerakaris » Παρ 25 Οκτ 2013, 10:06

Στο ίδιο θέμα παραθέτουμε και τα links από τις βιντεοσκοπήσεις της συνάντησης του Γιώργου Γκουρνέλου προκειμένου να είναι όλα συγκεντρωμένα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jWqS9WHrStc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kJ1ShNbR9r4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XwAErc0DqYk[/youtube]
Γερακάρης Γιώργος
Ελεούσα Ιωαννίνων Υψόμ. 540 m

http://users.otenet.gr/~oejhtc/
Άβαταρ μέλους
ggerakaris
 
Δημοσιεύσεις: 620
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιουν 2011, 19:33
Τοποθεσία: Ελεούσα Ιωαννίνων, 540μ.

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό GiorgosP » Παρ 25 Οκτ 2013, 10:38

Έυγε παιδιά!!
Γιώργος Πατρίκης, Ν. Φάληρο

Γιατί αν η ελπίδα φαντάζει μεγαλείο, χαθήκαμε.
Γιατί αν η αισιοδοξία μοιάζει με ουτοπία τότε είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε μια ζωή δίχως νόημα!
Άβαταρ μέλους
GiorgosP
 
Δημοσιεύσεις: 994
Εγγραφή: Τρί 21 Ιουν 2011, 8:20
Τοποθεσία: Ελλάδα - Αθήνα - Νέο Φάληρο

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό MeteoRio_nek » Παρ 25 Οκτ 2013, 12:32

Αυτό θα πει Δημοκρατία στην πράξη!

Μπράβο μας!
Άβαταρ μέλους
MeteoRio_nek
 
Δημοσιεύσεις: 826
Εγγραφή: Τρί 21 Ιουν 2011, 0:36
Τοποθεσία: Ρίο- Αχαΐας

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό csath07 » Παρ 25 Οκτ 2013, 12:36

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά!
Χρήστος Ν / Κυψέλη - Αθήνα 150m / 38.0 Ν - 23.7 E
Αρχεία - Φωτογραφικό υλικό - Αναφορές: http://antisimvatikos.blogspot.com/

Αφιέρωμα: H δύναμη του Καιρού στην Αθήνα: http://tinyurl.com/nk2ebj3
csath07
 
Δημοσιεύσεις: 1120
Εγγραφή: Κυρ 03 Ιούλ 2011, 21:46
Τοποθεσία: Κυψέλη - Αθήνα

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό vouhead » Παρ 25 Οκτ 2013, 17:56

Συγχαρητήρια σε όλα τα λιστόπουλα που εργάστηκαν για την Έκτακτη Πανελλήνια! Ειδικά για εκείνα, που έκαναν και ταξίδι για να παρευρεθούν! Πολύ εποικοδομητική συνάντηση.

Καλά να είστε!
Αγγελος Βιδάλης
Θεσσαλονίκη Κάτω Πυλαία
http://weather.vouhead.gr

Παρα 10 μέτρα *FKP*
http://users.otenet.gr/~ang-9/photos/fkp.html
ΕικόναΕικόνα
    Άγγελος Βιδάλης (Παρα 10 μέτρα FKP) - Κάτω Πυλαία Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
vouhead
 
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: Τρί 15 Νοέμ 2011, 10:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό xionopatriarxis » Παρ 25 Οκτ 2013, 18:02

Να προσθέσω μόνο ότι στο σκέλος της τεχνικής αναβάθμισης, μπήκε σαν θέμα και η ενσωμάτωση στη σελίδα της λίστας ενός πεδίου σχολιασμού με facebook account, το οποίο πεδίο θα είναι διαθέσιμο μόνο αν έχεις κάνει log in στη λίστα. Με αυτό τον τρόπο σχολιάζεις μέσω λίστας και το σχόλιό σου μεταφέρεται και στο facebook (είναι το λεγόμενο Facebook social plugin). Δείτε π.χ. στο newsit το πεδίο σχολίων του facebook που υπάρχει κάτω από κάθε δημοσίευση.
---> http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 27&catid=7

Η σχετική συζήτηση έγινε εδώ:
http://youtu.be/kJ1ShNbR9r4?t=25m5s
Ὁ Λυγκηστίδος, Πελαγονίας καί Νοτίου Αἵμου, Ἀλέξανδρος
Άβαταρ μέλους
xionopatriarxis
 
Δημοσιεύσεις: 851
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 20:33
Τοποθεσία: Snowland

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό Maria K » Παρ 25 Οκτ 2013, 19:18

xionopatriarxis έγραψε:Να προσθέσω μόνο ότι στο σκέλος της τεχνικής αναβάθμισης, μπήκε σαν θέμα και η ενσωμάτωση στη σελίδα της λίστας ενός πεδίου σχολιασμού με facebook account, το οποίο πεδίο θα είναι διαθέσιμο μόνο αν έχεις κάνει log in στη λίστα. Με αυτό τον τρόπο σχολιάζεις μέσω λίστας και το σχόλιό σου μεταφέρεται και στο facebook (είναι το λεγόμενο Facebook social plugin). Δείτε π.χ. στο newsit το πεδίο σχολίων του facebook που υπάρχει κάτω από κάθε δημοσίευση.
---> http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 27&catid=7

Η σχετική συζήτηση έγινε εδώ:
http://youtu.be/kJ1ShNbR9r4?t=25m5s


Προτίμησα να κάνω μια πιο συνοπτική περιγραφή των συζητήσεων και προτάσεων σε όλα τα θέματα για να μη βγει ένα τεράστιο κείμενο και κυρίως για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα μετέφερα κάτι λάθος όσον αφορά τα τεχνικά θέματα που δεν είναι και το δυνατό μου σημείο, θεωρώντας ότι αυτά θα διατυπωθούν γραπτά από την τεχνική ομάδα πολύ καλύτερα από κάθε άλλον. Αν υπάρχουν κι άλλα σημεία που πρέπει να αναφερθούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, μπορεί, όποιος τα θυμάται να τα γράψει σε απαντητικό μήνυμα για να φτιαχτεί μετά, αν χρειαστεί, ένα τελικό κείμενο.
Μαρία Καββαδία
Αθήνα, Αργυρούπολη-σύνορα Ηλιούπολης, 120μ


Και που είσαι χιονοσύννεφο εμένα τι με νοιάζει
Αφού το μόνο που μπορείς είν’ το τρελό αγιάζι.
Άβαταρ μέλους
Maria K
 
Δημοσιεύσεις: 3062
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 19:01
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ (Αργυρούπολη-Ηλιούπολη)

Re: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2

Δημοσίευσηαπό kipakaros » Σάβ 26 Οκτ 2013, 10:39

Γεια σας παιδιά.
Ακούω το βίντεο - ελπίζω να προλάβω να τα δω όλα μες στο 3ημερο.
Μετά θα δω και τις αποφάσεις.
Και θα πω αναλυτικά τη γνώμη μου.

Να είστε καλά,χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες-ες
Κηπάκος, συνήθως θερμόπληκτος και ενίοτε χιονοχαλαζόπληκτος, Κατά κόσμον Μιχάλης Δρετάκης
kipakaros
 
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: Τετ 19 Δεκ 2012, 9:07
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης


Επιστροφή στο Ανακοινώσεις και Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης