Τελευταία ανάρτηση

Ειδήσεις και Ανακοινώσεις από μέλη της hellasweather ή άλλες πηγές

Τελευταία ανάρτηση

Δημοσίευσηαπό Hengeo » Τρί 05 Νοέμ 2013, 3:30

Λοιπόν, αυτή είναι πραγματικά η τελευταία μου ανάρτηση εδώ, δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω.

Απλά ήθελα να υπάρχει και εδώ μία ανακοίνωση της οριστικής μου αποχώρησης από αυτό το χώρο. Ο καιρός θα δείξει ποιος έλεγε αλήθεια..

Όσο για τις σημαίες και τα αυτοκόλλητα, θα τα επιστρέψω στον Γκίκα (και μόνο σε αυτόν), αν και εφόσον με πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε από κοντά, το κινητό μου το έχει.

Καλή συνέχεια!
ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
Hengeo
 
Δημοσιεύσεις: 821
Εγγραφή: Παρ 10 Ιουν 2011, 16:08
Τοποθεσία: ΚΛΕΙΣΤΟΝ

Re: Τελευταία ανάρτηση

Δημοσίευσηαπό Nick Gkikas » Τετ 11 Δεκ 2013, 14:35

Όπως φαίνεται Γιώργο, μπορεί να λες οτι αυτή είναι η τελευταία σου ανάρτηση εδώ, όμως έστειλες και χθες αυτήν την φορά σε pm προς όλα τα μέλη.
Το σύστημα, για ευνόητους λόγους, δεν επιτρέπει την ομαδική αποστολή pm's προς όλα τα μέλη. Συνεπώς εάν θέλουμε να γράψουμε κάτι που θα πρέπει να το δούνε όλοι, τότε, γράφουμε εδώ. Ο λόγος που γράφεις ομαδικά pm's και μπαίνεις στον κόπο να το κάνεις επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία αρκετές φορές, δεν εξυπηρετεί απολύτως τίποτα, ούτε αποδεικνύει κάτι για τους ισχυρισμούς σου.
Για να σε διευκολύνω λοιπόν, παραθέτω εδώ, ό,τι έστειλες μέσω pm στους περισσότερους (ή και σε όλους) καθώς και την απάντηση που σου έδωσα.

Αρχικά είχα πει ότι δεν θα ξαναασχοληθώ, μετά από ένα δήθεν mail ίδρυσης τεχνικής ομάδας που έλαβα μαζί με όλα τα μέλη δεν άντεξα. Ξέρω ότι πολλοί θέλετε ειλικρινά να φτιαχτεί μία νέα σύγχρονη και ανθρώπινη ιστοσελίδα που να συμβαδίζει με την ιστορία αυτού του τόπου. Είμαι ανοιχτός ακόμα να το κάνουμε, αρκεί να ξέρω ότι θα υπάρχουν 10-20 άτομα να ασχοληθούν ενεργά και ειλικρινά, δεν μπορώ να το ξεκινήσω μόνος μου αν δεν νιώσω αυτή τη σιγουριά. Τα παρακάτω τα γράφω προς ενημέρωση και ο καθένας ας πράξει όπως κρίνει. Τα γράφω μέσω π.μ. διότι από εδώ δεν μπορεί η διαχειριστική ομάδα να τα σβήσει επειδή δεν τη συμφέρουν, αφού θα δείξω ότι είναι ανειλικρινείς, πρώτα με τα υπόλοιπα μέλη αλλά κυρίως με τους εαυτούς τους και ότι δεν θέλουν πραγματικά την τεχνική αναβάθμιση, αυτός ήταν ο λόγος που εξερράγην τότε που εξερράγην. Αναφέρομαι σε αποσπάσματα από τα βίντεο του Γκουρνέλου από τη συνάντηση στο Χαροκόπειο, τα οποία παρακολούθησα και έχω αποθηκεύσει στο σκληρό μου. Και αν μου πείτε γιατί δεν τα είπες στη συνάντηση, εκεί ένιωσα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω ελεύθερα, ή θα έφευγα ή θα με έφευγαν ή θα τα έκανα π...α. Και ξεκινάω ακριβώς από το σημείο λίγο αφού μπήκα στην αίθουσα όπου ξαναβγήκα διότι αλλιώς θα τα έσπαγα όλα από το θυμό μου.

38:20-38:40 πρώτου βίντεο: Η Μαρία ρωτάει ποιοι απαρτίζουν την τεχνική ομάδα, ο Γκίκας δεν με συμπεριλαμβάνει παρά το γεγονός ότι είχα προσφερθεί πολλές φορές. Τυχαίο άραγε το ότι έγινε όλο αυτό λίγο αφού μπήκα; Μήπως ήταν για να μου δείξουν ότι είμαι ανεπιθύμητος; Δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρος όμως είμαι ότι αυτή δεν είναι φιλική αντιμετώπιση. Οκ είχαμε μία διαφωνία, υποτίθεται ότι συνεργαζόμαστε τόσους μήνες, το κινητό μου το είχαν, δεν μου τηλεφώνησαν να μου πουν πάμε για έναν καφέ να τα λύσουμε. Αντιθέτως, απλά με εκδιώχνουν από παντού, μετά καλούν σε συνάντηση και γίνεται αυτή η μη αναφορά. Είναι ή δεν είναι συγκεκαλυμμένα επιθετική αυτή η συμπεριφορά; Με τον τρόπο αυτό βοήθησαν την λίστα ή απλά την πάρτη τους για να αποφύγουν έναν ενοχλητικό;

33:30-34:00 πρώτου βίντεο: Ίδρυση τεχνικής ομάδας. Επίσημη-ανεπίσημη whatever. Από ιδρύσεις και ανακοινώσεις χορτάσαμε, η ουσία που είναι;

35:10-35:40 πρώτου βίντεο: Συναντήσεις τεχνικής ομάδας το καλοκαίρι; Ορίστε; Εγώ ήμουν μέχρι τέλη Ιουλίου στη διαχειριστική ομάδα και είχα προσφερθεί και για την τεχνική. Ορκίζομαι σε ό,τι θέλετε ότι μέχρι τότε δεν είχε γίνει τίποτα τέτοιο, εκτός αν έγινε κρυφά μου! Και τους 9 μήνες περίπου που ήμουν στη συντονιστική ομάδα η μόνη συνάντηση που έγινε ήταν πριν την πανελλήνια που το μόνο που ενδιέφερε ήταν αν θα το ανακοινώσουμε στο fb (ουπς, το fb δεν συζητήθηκε πολλή ώρα και στο Χαροκόπειο;). Τώρα να έγιναν τον Αύγουστο που δεν ήμουν, δεν το ξέρω. Αλλά τι να έγινε ένα μήνα που οι περισσότεροι λείπουν διακοπές; Για να μη σχολιάσω ότι παρά τις εκκλήσεις του Γκίκα για μέλη για την τεχνική ομάδα και ότι του είχα δώσει το skype μου για αυτό το λόγο, δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου! Ομοίως για το 10:50-11:40 του δεύτερου βίντεο, συζήτηση με τεχνική ομάδα για demo.

2:00:55-2:00:10 και 2:03:00-2:03:30 πρώτου βίντεο: Λογαριασμός στο όνομα του Φώτη; Κάτι δεν πάει καλά και θα δείτε παρακάτω γιατί..

2:10-4:40 τρίτου βίντεο: Εδώ ο Νίκος μας λέει ότι επικοινωνεί με Φώτη και Δημήτρη, ότι εγκρίνουν κ.λ.π. Πρώτον, στα δύο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε ότι έχουν πάνω από χρόνο να μπουν στο forum:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=55
memberlist.php?mode=viewprofile&u=166
Δεύτερον, έστειλα στις 7/9/2013 mail στο Φώτη στο fwths_pan@yahoo.co.uk για τα άσχημα που είχαν συμβεί, το οποίο έχω στη διάθεση όποιου θέλει ως αποδεικτικό, και απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα! Απορώ λοιπόν από που επικοινωνεί μαζί του ο Νίκος, δεδομένου ότι είναι στην Αγγλία. Τον προκαλώ να απαντήσει σε αυτό και αν καταφέρει να με φέρει σε επαφή με το Φώτη και αυτός επιβεβαιώσει ότι επικοινωνούσαν θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη!

Δεν θα κουράσω πολύ ακόμα, ένα τελευταίο πραγματικό δεδομένο που ισχυροποιεί τους ισχυρισμούς μου: Έχουν περάσει δύο μήνες από τη συνάντηση του Χαροκοπείου και δεν έχει γίνει τίποτα. Α, ναι, ξέχασα, εκτός από την 354256749 έκκληση-ίδρυση-κ.λ.π. για την τεχνική ομάδα..

Καλό υπόλοιπο χειμώνα με πολλά χιόνια να έχουμε!


Και σου απαντάω Γιώργο:

Αρχικά είχα πει ότι δεν θα ξαναασχοληθώ, μετά από ένα δήθεν mail ίδρυσης τεχνικής ομάδας που έλαβα μαζί με όλα τα μέλη δεν άντεξα.


Η ομάδα ιδρύθηκε και η λίστα αποφάσισε για την ίδρυσή της, δεν είναι 'δήθεν'.

Τα γράφω μέσω π.μ. διότι από εδώ δεν μπορεί η διαχειριστική ομάδα να τα σβήσει επειδή δεν τη συμφέρουν, αφού θα δείξω ότι είναι ανειλικρινείς, πρώτα με τα υπόλοιπα μέλη αλλά κυρίως με τους εαυτούς τους και ότι δεν θέλουν πραγματικά την τεχνική αναβάθμιση, αυτός ήταν ο λόγος που εξερράγην τότε που εξερράγην.


Τα γραπτά μένουν Γιώργο και τόσο στη διαχείριση όσο και στην λίστα, φέρθηκες με έναν τρόπο που δεν αρμόζει σε άνθρωπο που σέβεται τους συνανθρώπους του, όσο δίκιο κι αν νομίζεις οτι έχεις. Το τί θέλει ο καθένας και πόσο προσπαθεί, καλύτερα να το αφήσουμε στην άκρη...Κατά τα άλλα, να θυμηθεις τον εαυτό σου τί έγραφες παλαιότερα, όταν ανάλογα περιστατικά ταλάνιζαν τη λίστα και πόσο πολύ ήθελες να υπάρχει ηρεμία. Κι εδώ που τα λέμε το παρατράβηξες όσο δεν πάει και να ξέρεις οτι άνθρωποι που φέρθηκαν όπως κι εσύ, είναι πλέον εκτός λίστας.

38:20-38:40 πρώτου βίντεο: Η Μαρία ρωτάει ποιοι απαρτίζουν την τεχνική ομάδα, ο Γκίκας δεν με συμπεριλαμβάνει παρά το γεγονός ότι είχα προσφερθεί πολλές φορές.


Προσφέρθηκες να ψάξεις για προσφορές και ακόμη τις περιμένουμε. Κι έδωσες και το skype σου αλλά δεν σε είδα πουθενά να λες οτι θες να βοηθήσεις, εκτός αν παρέβλεψα κάτι. Αν έγραψες κάπου οτι θέλεις να συμμετέχεις, με συγχωρείς, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε και λάθη. Δεν το είδα. Ας με διαψεύσει η Μαρία ή ο Γιώργος.
Ωστόσο μικρό το κακό και μεταξύ μας υποτίθεται οτι γνωριζόμασταν για να παρεξηγηθείς με τέτοια πράγματα..
Όπως και να έχει λοιπόν, η ομάδα είναι ανοιχτή, και οποτεδήποτε μπορούσες καθαρά να πεις οτι θες να συμμετέχεις. Ακόμη κι αν το είχες πει, που δεν το είδα πουθενά, με συγχωρεις Γιώργο μου, φυσικά και δεν ήταν δυνατόν να σε συμπεριλάβω μετά από όλα αυτά. Εάν είχες έναν άνθρωπο που από τις αρχές Ιουλίου διαρκώς σε κατηγορεί, δεν νομίζω να μπορούσες να τον συμπεριλάβεις σε μια τέτοια ομάδα. Μέσα στον Ιούλιο συναντηθήκαμε ανεπίσημα πολλές φορές με τον Βιδάλη, τον Αρμεν και τον Μπουρλή. Μπορείς να τους ρωτήσεις, γιατί γενικά προς το πρόσωπό μου έχεις δυσπιστία. Δεν ήμουν υποχρεωμένος να το αναφέρω πουθενά και sorry κιολας. Ωστόσο, στο moderation το ανέφερα, αν θυμάμαι καλά.

Εκτός αυτών, είχες έναν ρόλο. Το chat. Δεν είδα να κάνεις τίποτε γι αυτό. Αν ήθελες να συμμετέχεις στην τεχνική ομάδα, υπήρχε μια απλή φρασούλα που τα έλυνε όλα: "Νίκο, προτιμώ να βοηθήσω στην τεχνική ομάδα και όχι στο τσατ". Δεν θα στο αρνιόταν κανείς. Το να δινεις το skype και να περιμένεις να μυρίσω τα νύχια μου γιατί, δεν νομίζω οτι με βάζει σε μια θέση κατηγορούμενου. Ημαρτον Γιώργο.

2:10-4:40 τρίτου βίντεο: Εδώ ο Νίκος μας λέει ότι επικοινωνεί με Φώτη και Δημήτρη, ότι εγκρίνουν κ.λ.π. Πρώτον, στα δύο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε ότι έχουν πάνω από χρόνο να μπουν στο forum:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=55
memberlist.php?mode=viewprofile&u=166
Δεύτερον, έστειλα στις 7/9/2013 mail στο Φώτη στο fwths_pan@yahoo.co.uk για τα άσχημα που είχαν συμβεί, το οποίο έχω στη διάθεση όποιου θέλει ως αποδεικτικό, και απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα! Απορώ λοιπόν από που επικοινωνεί μαζί του ο Νίκος, δεδομένου ότι είναι στην Αγγλία. Τον προκαλώ να απαντήσει σε αυτό και αν καταφέρει να με φέρει σε επαφή με το Φώτη και αυτός επιβεβαιώσει ότι επικοινωνούσαν θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη!


Γιώργο καλύτερα να σταματήσεις τις συκοφαντίες. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να συνομιλείς με οποιονδήποτε άνθρωπο, εκτός κι αν δεν έχεις κανέναν άλλον σκοπό από τον καβγά.
Για του λόγου το αληθές:

Εικόνα

happy now?

Από εκεί κι έπειτα, δεν δέχομαι καμμία άλλη συζήτηση μαζί σου, προτού παραδώσεις σημαίες και αυτοκόλλητα εκεί που ανήκουν, για να μιλάμε και σταράτα. Είναι αδιανόητο όλο αυτό και να ξέρεις οτι έχει δημιουργήσει τις χειρότερες εντυπώσεις.

Καλό σου βράδυ.

ΥΓ. Λίγο αυτοκριτική δεν βλάπτει.

------------

Το τελευταίο το τονίζω. Παρακαλώ να ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ εάν δεν παραδώσει ο Γιώργος τις σημαίες και τα αυτοκόλλητα εκεί που ανήκουν (πρωτίστως στον Παύλο τον Αγγελίδη και κατ'επέκταση σε όλη την λίστα).

Και σε αυτό, δεν χωράει καμία συζήτηση.

Ευχαριστώ.
Ψάξε μονοπάτι απάτητο, απ τα βλέφαρα διώξε τον ύπνο,
Φιλα τους προδότες σου στο δείπνο, χάραξε πορεία για το Άρρητο....
Άβαταρ μέλους
Nick Gkikas
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1683
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 1:11
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής 150μ και Ζάρακες Ευβοίας 160μ

Re: Τελευταία ανάρτηση

Δημοσίευσηαπό Hengeo » Τετ 11 Δεκ 2013, 15:06

Νίκο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη δημοσιοποίηση, απλά όπως γράφω δεν το έκανα διότι φοβόμουν ότι θα σβηστεί. Αφού όμως τα έγραψες και εδώ, έχω το δικαίωμα να παραθέσω και εγώ την απάντησή μου προς υπεράσπιση του εαυτού μου. Αν τα σβήσεις απλά θα με επιβεβαιώσεις!

Η συμπεριφορά μου είναι αυτή που είναι, τις αναφορές σε αυτή λες και δέχομαι παρατήρηση από τους γονείς μου μόνο ως συναισθηματικό εκβιασμό μπορώ να τις εκλάβω, λυπάμαι που χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο ως αντίλογο και δεν θα πάρω.

Τα γραπτά μένουν και το skype σου έδωσα, και στο mail προσφέρθηκα για την τεχνική ομάδα, οπότε αυτά που λες τα θεωρώ υπεκφυγές και δεν θα παίξω την κολοκυθιά. Όσο για το να ρωτήσω τους άλλους τρεις, δεν θα το κάνω διότι μπορεί κάλλιστα να είστε συνεννοημένοι για να με βγάλετε τρελό. Εγώ ξέρω τι έκανα και πώς ένιωσα και αυτό μου φτάνει. Χώρια που και αν όντως έγινε αυτή η ανεπίσημη συνάντηση, και πάλι το θεωρώ προσβολή που δεν κλήθηκα να συμμετέχω μετά από τόσες φορές που προσφέρθηκα! Από όπου και να το πιάσουμε μπάζει το θέμα αυτό..

Όσο για τις προσφορές, έχεις δίκιο δεν το έκανα. Μου ήταν αδύνατο να το κάνω όμως μετά από όσα έγιναν και αφού λίγες μέρες αφού το είπα εκδιώχτηκα!

Για το chat, ό,τι μπορούσα έκανα, ορκίζομαι σε ό,τι θέλετε ότι το μόνο access που είχα ήταν να τροποποιώ και να σβήνω μηνύματα στο chat, αυτό το έκανα όποτε χρειάστηκε. Επίσης έγραψα κάποιες προσκλήσεις στο θέμα των αναφορών. Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω αφού δεν μου είχαν δοθεί άλλες προσβάσεις. Δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά το ορκίζομαι όπου θέλετε!

Το mail που παρέθεσες ότι έστειλες στο Φώτη και κάποιος με στοιχειώδεις γνώσεις internet-mail καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι ψεύτικο. Ίσως αν έστελνες όλες τις κεφαλίδες.. Επαναλαμβάνω, φέρε με σε επαφή μαζί του και αν μου πει αυτός ότι επικοινωνούσατε τακτικά τον τελευταίο χρόνο τότε θα ζητήσω συγγνώμη!

Τέλος, τις σημαίες έχω δηλώσει ήδη πώς θα στις επιστρέψω Νίκο αν βρεθούμε για καφέ οι δυο μας τετ α τετ. Το κινητό μου στο έστειλα στο π.μ. και νομίζω ήδη το έχεις. Περιμένω να με πάρεις. Έχεις τα κότσια να με συναντήσεις τετ α τετ ή μόνο να πετάς ψέμματα και υπεκφυγές στο internet ή παρουσία άλλων 20 ατόμων μπορείς;


Το μόνο σημείο που άλλαξα είναι αυτό με τους πλάγιους χαρακτήρες για ευνόητους λόγους.

Περιμένω το τηλέφωνό σου λοιπόν..
ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
Hengeo
 
Δημοσιεύσεις: 821
Εγγραφή: Παρ 10 Ιουν 2011, 16:08
Τοποθεσία: ΚΛΕΙΣΤΟΝ


Επιστροφή στο Ανακοινώσεις και Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron