Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Προτάσεις, για τη βελτίωση της λειτουργίας της κοινότητας. Ιδέες, απορίες, και αναφορά προβλημάτων!

Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Δημοσίευσηαπό LeoP » Δευτ 02 Σεπ 2013, 9:50

Με αυτή την κάπως βιαστική αναφορά, λόγω πίεσης χρόνου, θέλω να τοποθετηθώ σε ένα ζήτημα το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό.

Είναι γεγονός ότι εδώ και κάποιο καιρό έχει δημιουργηθεί η εντύπωση σε αρκετά άτομα μεταξύ των οποίων και σε μένα ότι ένας γράφων στο χώρο αυτό είναι πιθανόν να μην αποτελεί υπαρκτό πρόσωπο. Εννοώ δηλαδή ότι τα στοιχεία τα οποία έχει δώσει στους διαχειριστές και που δείχνει και στα υπόλοιπα μέλη μπορεί να μην ανταποκρίνονται στον ίδιο. Φυσικά αναφέρομαι στον Αλέξανδρο Νασιάκο, τον οποίο μέχρι τώρα κανείς δε γνωρίζει παρά μόνο βλέπουμε αυτά που γράφει. Ούτε καν φωτογραφία, ούτε κάν κάποια αναφορά που να πιστοποποιεί είτε, τέλος πάντων να δείχνει ότι ναι υπάρχει κάποιος που μάλλον τον λένε Αλέξανδρο Νασιάκο, μένει στη Ν. Φιλαδέλφεια, έχει σταθμούς στην ιδιοκτησία του και μας γράφει επί ίσοις όροις, όπως εμείς οι υπόλοιποι. Ούτε κάν κάποιος άλλος που να τον ξέρει προσωπικά (τον οποίο να γνωρίζουμε κι εμείς) και να μας πει: Ναι είναι ο Αλέξανδρος Νασιάκος και μένει στη Ν. Φιλαδέλφεια και έχει δύο σταθμούς δικούς του.

Προσωπικά δε θεωρώ τον Αλέξανδρο ως ανύπαρκτο ντε και καλά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας όπως όλοι μας με την ιδιοτροπία να μη θέλει να αφήνει τα σημάδια του στο ίντερνετ. Η παρέα όμως εδώ δε λειτουργεί (όπως έχω καταλάβει τουλάχιστον) με αυτό τον τρόπο.

Αναφορικά με τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ αυτό έχουμε στην παράγραφο 13:

"Υποχρεούμαι να αναφέρω στα στοιχεία του λογαριασμού μου (Πίνακας Ελέγχου Μέλους -> Προφίλ), το πραγματικό όνομά μου, την τοποθεσία μου και προαιρετικά το υψόμετρό μου. Μέλη τα οποία δεν συμμορφώνονται ως προς αυτό, δεν θα αποκτούν πλήρη δικαιώματα χρήσης του forum."

Αυτό το "υποχρεούμαι" δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει και τι υποχρεώσεις ακριβώς βάζει στο μέλος που συμμετέχει εδώ. Φυσικά ούτε είναι κάτι που υποχρεώνει στην πραγματικότητα ένα μέλος να βάλει τα πραγματικά του στοιχεία στο φόρουμ διότι αμφιβάλλω αν υπάρχει η δυνατότητα επαλήθευσης των στοιχείων αυτών από τους διαχειριστές. Είναι λοιπόν δυνατό ένα ανύπαρκτο άτομο να παίζει θέατρο για δεκαετίες ολόκληρες χωρίς να γίνεται αντιληπτό αν υπάρχει ή όχι στην πραγματικότητα.

Δηλαδή εδώ κινδυνεύουμε να μιλάμε με πληκτρολόγια αντί για ανθρώπους.

Το θέμα αυτό έχει κοστίσει ήδη σε δύο άτομα από την παρέα μας. Το λέω βέβαια δημόσια ότι τα συγκεκριμμένα άτομα ίσως είναι περισσότερο ευαίσθητα απ' όσο "θα έπρεπε". Ωστόσο αποτελούν δύο τίμια και σωστά μέλη της παρέας μας.

Προς τούτο λοιπόν ανακοινώνω ότι θα περιορίσω τις επισκέψεις μου στο ελάχιστο στο χώρο αυτό μέχρις ότου βρεθεί μια λύση στο θέμα της ταυτοποίησης των ατόμων που γράφουν εδώ. Αυτό θα το κάνω σε ένδειξη τιμής προς τα άτομα που έχου πληγεί (όπως επίσης και σε ένδειξη τιμής προς τη HW δε θέλω να αποχωρήσω εντελώς).

Το παραπάνω δεν αποτελεί κάποιας μορφής επίθεσης προς τους διαχειριστές, το Νίκο και τη Μαρία δηλαδή, που προσπαθούν να επιτελέσουν όσο πιο σωστά μπορούν το ρόλο του διαχειριστή (γι' αυτό είμαι σίγουρος). Είναι απλά μια μικρή μορφή πίεσης ώστε το πρόβλημα να λυθεί, αν γίνεται πιο γρήγορα.

Ευχαριστώ
Λεωσθένης.
Άβαταρ μέλους
LeoP
 
Δημοσιεύσεις: 1073
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2011, 13:55
Τοποθεσία: Δροσιά Αττικής

Re: Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Δημοσίευσηαπό csath07 » Δευτ 02 Σεπ 2013, 11:40

LeoP έγραψε: Είναι γεγονός ότι εδώ και κάποιο καιρό έχει δημιουργηθεί η εντύπωση σε αρκετά άτομα μεταξύ των οποίων και σε μένα ότι ένας γράφων στο χώρο αυτό είναι πιθανόν να μην αποτελεί υπαρκτό πρόσωπο. Εννοώ δηλαδή ότι τα στοιχεία τα οποία έχει δώσει στους διαχειριστές και που δείχνει και στα υπόλοιπα μέλη μπορεί να μην ανταποκρίνονται στον ίδιο. Φυσικά αναφέρομαι στον Αλέξανδρο Νασιάκο, τον οποίο μέχρι τώρα κανείς δε γνωρίζει παρά μόνο βλέπουμε αυτά που γράφει. Ούτε καν φωτογραφία, ούτε κάν κάποια αναφορά που να πιστοποποιεί είτε, τέλος πάντων να δείχνει ότι ναι υπάρχει κάποιος που μάλλον τον λένε Αλέξανδρο Νασιάκο, μένει στη Ν. Φιλαδέλφεια, έχει σταθμούς στην ιδιοκτησία του και μας γράφει επί ίσοις όροις, όπως εμείς οι υπόλοιποι. Ούτε κάν κάποιος άλλος που να τον ξέρει προσωπικά (τον οποίο να γνωρίζουμε κι εμείς) και να μας πει: Ναι είναι ο Αλέξανδρος Νασιάκος και μένει στη Ν. Φιλαδέλφεια και έχει δύο σταθμούς δικούς του.

Προσωπικά δε θεωρώ τον Αλέξανδρο ως ανύπαρκτο ντε και καλά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας όπως όλοι μας με την ιδιοτροπία να μη θέλει να αφήνει τα σημάδια του στο ίντερνετ. Η παρέα όμως εδώ δε λειτουργεί (όπως έχω καταλάβει τουλάχιστον) με αυτό τον τρόπο.

Αναφορικά με τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ αυτό έχουμε στην παράγραφο 13:

"Υποχρεούμαι να αναφέρω στα στοιχεία του λογαριασμού μου (Πίνακας Ελέγχου Μέλους -> Προφίλ), το πραγματικό όνομά μου, την τοποθεσία μου και προαιρετικά το υψόμετρό μου. Μέλη τα οποία δεν συμμορφώνονται ως προς αυτό, δεν θα αποκτούν πλήρη δικαιώματα χρήσης του forum."ΑΝ ισχύει αυτό, είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα! Από την άλλη, γνωρίζουμε όλους όσους γράφουν εδώ και μένει μόνο ο Αλέξανδρος να "ταυτοποιηθεί"; Δεν ρωτάω επικριτικά, απλά διερευνητικά.


LeoP έγραψε: Το θέμα αυτό έχει κοστίσει ήδη σε δύο άτομα από την παρέα μας.

Προσωπικά ήξερα για ένα μόνο.
Χρήστος Ν / Κυψέλη - Αθήνα 150m / 38.0 Ν - 23.7 E
Αρχεία - Φωτογραφικό υλικό - Αναφορές: http://antisimvatikos.blogspot.com/

Αφιέρωμα: H δύναμη του Καιρού στην Αθήνα: http://tinyurl.com/nk2ebj3
csath07
 
Δημοσιεύσεις: 1120
Εγγραφή: Κυρ 03 Ιούλ 2011, 21:46
Τοποθεσία: Κυψέλη - Αθήνα

Re: Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Δημοσίευσηαπό Maria K » Δευτ 02 Σεπ 2013, 17:48

Σε αυτήν εδώ την ομάδα το να γνωρίζουμε ποιον έχουμε απέναντί μας ήταν πάντα επιθυμητό και ζητούμενο από όλους μας. Ειδικά για μένα είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητό. Όμως, ανεξάρτητα από τη δική μας επιθυμία, υπάρχουν κι εκείνοι που σε μια διαδικτυακή κοινότητα εμφανίζονται μόνο με το πληκτρολόγιο και αυτό είναι δικαίωμά τους. Είναι δικαίωμά τους δηλαδή να θέλουν να επικοινωνούν από μακριά χωρίς να επιθυμούν τις συνευρέσεις και τις προσωπικές γνωριμίες. Αυτό δεν τους κάνει αυτόματα ύποπτους ή ανεπιθύμητους. Πολλές διαδικτυακές ομάδες λειτουργούν μια χαρά και με τέτοια άτομα. Όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά φταίνε οι άνθρωποι και οι πράξεις τους και όχι το δελτίο ταυτότητάς τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να δηλώνουμε στοιχεία. Κάθε άλλο! Γι αυτό ακριβώς υπάρχει η παράγραφος στον κανονισμό και διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει για τους τύπους. Τηρείται σχολαστικά για κάθε νέο μέλος που εγγράφεται εδώ στο φόρουμ. Μέλη που δεν συμμορφώνονται μετά από προειδοποιήσεις, διαγράφονται εντελώς. Αυτό δεν είναι θεωρία. Έχουμε τέτοιες περιπτώσεις διαγραφών.

Υπάρχουν όμως και τα παλαιότερα μέλη που ήταν γραμμένα στην παλιά λίστα . Για τα μέλη αυτά (άλλα ενεργά στις συζητήσεις και άλλα μόνο αναγνώστες) θεωρείται κατ’αρχήν δεδομένο ότι αποδέχονται τον κανονισμό γιατί το έχουν ήδη δηλώσει στη yahoo. Ωστόσο, εμφανίζονται και σε αυτά τα μέλη (τα οποία είναι, σημειωτέον κατά 99 %, τουλάχιστον, υπαρκτά πρόσωπα), κάποιες εκκρεμότητες στοιχείων. Η διαδικασία επιβεβαίωσης στοιχείων γι αυτές τις περιπτώσεις είναι σε εξέλιξη, κυρίως για να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και για στατιστικούς λόγους, αν θέλετε, και λιγότερο γιατί φοβόμαστε ανεπιθύμητους παρείσακτους. Η λίστα έχει αποδεδειγμένα καλύτερες άμυνες από αυτές για τις οποίες πιεστήκαμε πρόσφατα και μάλιστα τόσο άκομψα.

Είναι πάντως μια κάπως χρονοβόρα υπόθεση ο έλεγχος εκκρεμοτήτων αυτών των μελών και μάλιστα λόγω καλοκαιριού έχουν καθυστερήσει λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο. Αν προσθέσουμε και όλες μας τις καθημερινές προτεραιότητες, το 24ωρο δεν φτάνει. Μέσα στο Σεπτέμβρη, πάντως, θα έχω τελειώσει.

Πάντως όπως παραδέχεσαι, Λεωσθένη, ούτε αυτό μας εξασφαλίζει το ζητούμενο. Ούτε καν η χρήση του τηλεφώνου που μπορεί να γίνει για πληρέστερο έλεγχο σε ορισμένες περιπτώσεις. Τι μένει λοιπόν; Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμός πρώτιστα, και η τήρηση των όρων συμμετοχής σαν δικλείδα ασφαλείας.

Συνεπώς, δεν έχω για την ώρα να προτείνω κάτι καλύτερο για την πιστοποίηση στοιχείων από αυτό που ήδη κάνω και γινόταν πάντα. Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις λογικές και εφαρμόσιμες να τις συζητήσουμε.
Μαρία Καββαδία
Αθήνα, Αργυρούπολη-σύνορα Ηλιούπολης, 120μ


Και που είσαι χιονοσύννεφο εμένα τι με νοιάζει
Αφού το μόνο που μπορείς είν’ το τρελό αγιάζι.
Άβαταρ μέλους
Maria K
 
Δημοσιεύσεις: 3062
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 19:01
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ (Αργυρούπολη-Ηλιούπολη)

Re: Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Δημοσίευσηαπό Nick Gkikas » Δευτ 02 Σεπ 2013, 20:55

Λεωσθένη,
Η διατύπωση μιας τέτοιας απορίας δημόσια, επιφέρει και δημόσια απάντηση. Ωστόσο, όλοι αυτοι οι προβληματισμοί μπορούν να διατυπωθούν και ιδιωτικά διότι ποτέ κανεις απ την διαχείριση δεν αρνήθηκε κάποια απάντηση για οποιοδήποτε θέμα και όχι μόνο τέτοιου είδους!
Κακώς γίνεται η προσπάθεια για μια τέτοια κουβέντα κατ'αυτόν τον τρόπο.
Επιπροσθέτως, έχουμε ξαναπεί κι άλλες φορές οτι όσα μέλη συμμετέχουν στο χώρο, έχουν δηλώσει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, άρα έστω και τυπικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακινείται.
Το σκεπτικό το είπε η Μαρία, η οποία ασχολείται με αυτό και πιστέψτε με, η δουλειά που κάνει με το ξεκαθάρισμα των αιτήσεων, και του ποιός είναι ποιός και λοιπά, ξεπερνάει τα όρια της χομπίστικης ενασχόλησης και όλα αυτά σε περιόδους δύσκολες και απαιτητικές που ούτως ή άλλως βιώνουμε όλοι.
Ας το σεβαστούμε λίγο αυτό και παραδεχτούμε οτι η δουλειά της, συμβάλλει στο να μπορούμε να έχουμε ένα καλό κλίμα σε αυτόν τον χώρο. Ταυτόχρονα με όλα αυτά, όλη η διαδικασία ελέγχου των εγγραφών πρέπει να γίνεται με διακριτικότητα και απαλλαγμένη από το τί μπορει να θεωρεί ο καθένας από εμάς για κάποιον άλλον. Και εκτός αυτού, διακριτικότητα σημαίνει οτι δεν είμαστε μπάτσοι ούτε η εφορία. Φυσικά και δεν υπάρχει απόλυτος τρόπος να ελέγξει κανεις την αλήθεια και αν ψάχνουμε τρόπους για τον απόλυτο έλεγχο, καλό θα ήταν να συμβιβαστούμε με την ιδέα οτι αυτός δεν μπορεί να υπάρξει.

Φυσικά εκ των πραγμάτων (και όλα τα μηνύματα του forum το αποδεικνύουν!) είναι υπερβολή η εκτίμηση οτι θα φτάσουμε να μιλάμε με πληκτρολόγια και όχι με ανθρώπους. Είναι στατιστικό δεδομένο, ένας μέσα σε πολλούς να μην θέλει να αποκαλυφθει περισσότερο. Μπορεί να έχει ο,τι σκοπούς θέλει. Δεν θα έπρεπε καν να μας ενδιαφέρει αυτό.
Παντού γίνονται αυτά. Θα ξέρει όμως και αυτός, οτι ακόμη κι αν οι σκοποι του ειναι καλοί, το κλίμα της παρέας που έχουμε, δεν θα το ζήσει, δηλαδή δεν θα δει ποτέ του την πραγματική λίστα. Είναι επιλογή του. Στο βαθμό που δεν ενοχλεί, μπορεί να συνεχισει να συμμετέχει και να λέει οτι θέλει.
Οι συναντήσεις, η συμμετοχή και όλη η ζωή μας, δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που λες λοιπόν. Ναι Λεωσθένη, αδικείς με τη σειρά σου όλη την κατάσταση, πιστεύοντας οτι κινδυνεύουμε να μιλάμε με πληκτρολόγια και οχι με ανθρώπους. Γνωριζόμαστε αρκετά καλά και νομίζω εσύ ειδικά ως μέτοχος σε πολλές από αυτές τις συναντήσεις καθώς και αρκετά ενεργός εδώ θα το καταλαβαίνεις.
Φαντάζομαι λοιπόν οτι κάτι άλλο έχεις στο μυαλό σου, χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις "θυσιάστηκαν μέλη" (εάν αναφέρεσαι στον Σεβαστό γιατι δεν έχω υπόψιν μου κάτι άλλο).

Δεν φαίνεται από τα γραπτά οτι αφορά τη λίστα όλο αυτό τελικά και μοιάζει σαν να ανακινείται εμμέσως το ίδιο θέμα σε άλλο topic κάτι για το οποίο πάρθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΗ απόφαση.

Κανεις δεν θυσιάστηκε. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι οτι, οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν για όλους. Όταν παραβιάζονται, ναι, είμαστε στην εντελώς άχαρη θέση να τηρήσουμε τον κανονισμό, αφού εξαντλήσαμε όλα τα μέσα, προκειμένου να μην φτάσουν τα πράγματα εκεί.

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως με πραγματικά προβλήματα και ανάγκες που έχει ο χώρος μας και ας μην φορτίζουμε το κλίμα χωρίς λόγο. Για τον λόγο αυτό, θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί αυτή η κουβέντα.

Ευχαριστώ.
Ψάξε μονοπάτι απάτητο, απ τα βλέφαρα διώξε τον ύπνο,
Φιλα τους προδότες σου στο δείπνο, χάραξε πορεία για το Άρρητο....
Άβαταρ μέλους
Nick Gkikas
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1683
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 1:11
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής 150μ και Ζάρακες Ευβοίας 160μ

Re: Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Δημοσίευσηαπό LeoP » Δευτ 02 Σεπ 2013, 22:58

Νίκο

Οι προβληματισμοί αυτοί μπορούν να διατυπωθούν και ιδιωτικά. Εγώ επέλεξα το δημόσιο και πιστεύω ότι καλώς έγινε αυτό και όχι κακώς. Το μόνο "κακώς" έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να έχω εκτεθεί απέναντι στον Α. Νασιάκο. Αν όμως δεν υπάρχει αυτό το άτομο τότε απλά έχω εκτεθεί σε έναν άλλο που δεν είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι γράφοντας ένα ολόκληρο ονοματεπώνυμο στο nickname του. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω ανοιχτά την αμφισβήτησή μου ότι το άτομο αυτό υπάρχει.

Όσον αφορά στη δουλειά που κάνει η Μαρία δεν την αμφισβητώ ούτε την αμφισβήτησα, όπως επίσης και τη δική σου αλλά και του Γερακάρη που, νομίζω, ότι και αυτός είναι στο συντονισμό και τον ξέχασα στην προηγούμενη ανάρτησή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχει πίεση χρόνου, ότι υπάρχουν κι άλλες δουλειές και δε μπορεί όλα να γίνονται στην εντέλεια. Ίσως όμως και να γίνονται στην εντέλεια. Ούτε και αυτό το αμφισβητώ.

Όσον αφορά στο ότι "θα φτάσουμε να μιλάμε με πληκτρολόγια αντί για ανθρώπους" δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Έγραψα ότι "κινδυνεύουμε να μιλάμε με πληκτρολόγια αντί για ανθρώπους". Γράφοντας αυτό εννοούσα ότι είναι εύκολο να εισέρχονται πληκτρολόγια χωρίς να ξέρουμε αν όντως το άτομο πίσω από αυτά είναι το ίδιο που ισχυρίζεται ότι είναι. Δεν εννοούσα ότι θα εξαφανιστούν οι άνθρωποι της λίστας όπως υπονοεί η δική σου έκφραση.

Το άλλο που γράφεις ότι γράφω ότι "θυσιάστηκαν μέλη" που το βρήκες; Δεν έγραψα ποτέ ότι θυσιάστηκαν. Θυσιάζομαι σημαίνει ότι για το καλό του συνόλου δίνω σημαντικά πράγματα, δηλαδή ανιδιοτελώς. Δεν έγραψα κάτι τέτοιο και δεν έγινε έτσι. Έγραψα ότι η κατάσταση αυτή κόστισε σε δύο άτομα. Το γιατί και πως δε θέλω να το αναλύσω, ένας λόγος είναι ότι δε θέλω να ανακινήσω κανένα θέμα, το οποίο στο κάτω-κάτω μπορεί να μη θέλουν τα άτομα αυτά να ανακινηθεί.

Σχετικά με το Σεβαστό, όχι, δε θέλω να ανακινήσω το θέμα ούτε και το ανακίνησα με την προηγούμενη ανάρτησή μου.

Πολλά από τα παραπάνω ίσως δε χρειαζόταν να γραφτούν αλλά τα έγραψα επειδή στην απάντησή σου προς εμένα διαστρεβλώθηκαν πράγματα που έγραψα στην πρώτη μου ανάρτηση.


Μαρία

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να εμφανίζεται μόνο με το πληκτρολόγιο στο διαδίκτυο και δεν είναι υποχρεωμένος να παραβρίσκεται κάπου.

Μακάρι να είμαι εγώ ο κακός και να αποδειχθεί κάποια στιγμή ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω το άδικο. Έτσι κι αλλιώς δε θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε και η τελευταία φορά που θα έχω άδικο.


Λεωσθένης
Άβαταρ μέλους
LeoP
 
Δημοσιεύσεις: 1073
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2011, 13:55
Τοποθεσία: Δροσιά Αττικής

Re: Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Δημοσίευσηαπό Nick Gkikas » Δευτ 02 Σεπ 2013, 23:19

Εντάξει Λεωσθένη,
Μια χαρά κατάλαβα τι λες.
Το ίδιο λέμε και όπως βλέπω επειδή η ουσία λύθηκε, δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε.
Ψάξε μονοπάτι απάτητο, απ τα βλέφαρα διώξε τον ύπνο,
Φιλα τους προδότες σου στο δείπνο, χάραξε πορεία για το Άρρητο....
Άβαταρ μέλους
Nick Gkikas
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1683
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 1:11
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής 150μ και Ζάρακες Ευβοίας 160μ

Re: Ταυτοποίηση προσώπου στο χώρο μας.

Δημοσίευσηαπό ggerakaris » Τρί 03 Σεπ 2013, 20:38

Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις από όλους, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης και συνέχισης αυτού του θέματος. Συνεπώς, παίρνω την πρωτοβουλία για να κλειδωθεί.
Γερακάρης Γιώργος
Ελεούσα Ιωαννίνων Υψόμ. 540 m

http://users.otenet.gr/~oejhtc/
Άβαταρ μέλους
ggerakaris
 
Δημοσιεύσεις: 620
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιουν 2011, 19:33
Τοποθεσία: Ελεούσα Ιωαννίνων, 540μ.


Επιστροφή στο Προτάσεις / Απορίες / Προβλήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης