Hellasweather στο facebook;

Προτάσεις, για τη βελτίωση της λειτουργίας της κοινότητας. Ιδέες, απορίες, και αναφορά προβλημάτων!

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό vits » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 1:46

Καλησπέρα,

οφείλω μία εξήγηση στην Αγγελική. Επιβεβαιώνω για όλα όσα γράφει στο ποστ της, ότι, όπως με είχε ενημερώσει όντως, πηγε να δημιουργήσει ένα γκρουπάκι στο χώρο της για να βάλει τους φίλους της απο τη λίστα και από λάθος έφτιαξε το εν λόγω γκρουπ και ότι είχαμε μιλήσει. Αυτό είχε γίνει πριν από αρκετό καιρό όντως και αν θυμάμαι καλά (πέρασαν και τα χρόνια και τα έχω χάσει κι εγώ) μου είχε πει η αγγελική ότι θα αφήσει τη διαχείρισή του και θα το αφήσει έτσι ελέυθερο. Εκεί είχα μείνει. Εγώ δεν είμαι μέλος του εν λόγω γκρουπ εκ πεποιθήσεως, πηγαίνοντας όμως στο γκρουπ αυτό και μην έχοντας καμμία επαφή, είδα ότι η Αγγελική δεν είναι διαχειρίστρια και πίστεψα ότι το γκρουπ επαναδημιουργήθηκε γιαυτό έγραψα ό,τι έγραψα στη yahoo για το οποίο τώρα που ήρθαν έτσι τα πράματα, μετανιώνω που το έγραψα ειλικρινά.

Παρόλα αυτά, με βρίσκουν σύμφωνο τα λόγια του Αλέξανδρου (και αυτό ειναι καθαρά προσωπική μου άποψη), ειδικά τώρα που τεχνολογικά αναβαθμιστηκαμε εγκαταλείποντας τη yahoo και ευρισκόμενοι εδώ χάρη στον κόπο του Νίκου.

Σχετικά με την εγκατάλειψη της yahoo, τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι δημιουργοί της και όπως βλέπω από τα γραφόμενα του Νίκου που μιλάει με το Φώτη, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Τέλος, Μιχάλη, στο μεταρ ανήκω και εγώ και συμμετέχω στη λίστα. Οποιος δεν θέλει ας μην συμμετέχει. Είναι καθαρά θέμα ελευθερίας. Δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν. Το μεταρ όμως είναι απλά ένα σάιτ που δημιουργήθηκε από την ανάγκη συγκέντρωσης των δεδομένων των σταθμών και τίποτε άλλο.

Τo hellasweather.gr , αυτό που τόσον καιρό μελετάγαμε, που τόσες και τόσες Πανελλήνιες συζητήσαμε και τέλος συμφωνήσαμε, είναι εδώ και ο μόνος ρόλος του ειναι να προχωρήσει μπροστά.
Κώστας Βίτσιος, Μαρούσι, 236μ. καιιιιιι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vits
 
Δημοσιεύσεις: 613
Εγγραφή: Τετ 08 Ιουν 2011, 18:07
Τοποθεσία: Αττική

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό Maria K » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 2:15

vits έγραψε:Καλησπέρα,

πηγαίνοντας όμως στο γκρουπ αυτό και μην έχοντας καμμία επαφή, είδα ότι η Αγγελική δεν είναι διαχειρίστρια και πίστεψα ότι το γκρουπ επαναδημιουργήθηκε
Στη μικρή μου θητεία στο φέισμπουκ, είδα ότι στα ανοιχτά γκρουπ κάθε μέλος μπορεί να προσκαλεί για εγγραφή και άλλα μέλη. Αυτό το έκανα κι εγώ στην αρχή προσκαλώντας μερικά μέλη της λίστας αλλά πρόσφατα, ο καθένας ακόμη και μη μέλος της λίστας μπορούσε να εγγράφει όποιον θέλει. Έτσι προέκυψαν πολλά άγνωστα πρόσωπα στο γκρουπ. Και σε αυτό δεν ευθύνεται καθόλου η Αγγελική. Κανείς μας στην αρχή δεν μπορούσε να προβλέψει τόσο μεγάλο άνοιγμα. Όταν πριν λίγες μέρες καταμέτρησα δεκάδες άγνωστα μέλη, διαχειριστής δεν ήταν η Αγγελική. Η Αγγελική έχει μιλήσει ήδη και δεν θα την ανέφερα αλλά οφείλω να κάνω αυτή τη διευκρίνηση γιατί στα σχόλια που μετέφερε ο Μιχάλης δίνεται η εντύπωση ότι όσοι διαφωνούμε με τους ομιλούντες την στήσαμε στον τοίχο κάτι που δεν είναι καθόλου αλήθεια.
Μαρία Καββαδία
Αθήνα, Αργυρούπολη-σύνορα Ηλιούπολης, 120μ


Και που είσαι χιονοσύννεφο εμένα τι με νοιάζει
Αφού το μόνο που μπορείς είν’ το τρελό αγιάζι.
Άβαταρ μέλους
Maria K
 
Δημοσιεύσεις: 3062
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 19:01
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ (Αργυρούπολη-Ηλιούπολη)

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό Nick Gkikas » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 4:33

Κατ'αρχήν Αγγελική,

Απευθύνθηκα σε εσένα, διότι ως μή χρήστης του facebook (συνεπώς ως μή έχων σχέση με το συγκεκριμένο γκρουπάκι), κατάλαβα απ όσα έχουν γραφτεί στη yahoo και από τα όσα έγραψε στην αρχή ο Μιχάλης, οτι είσαι η διαχειρίστρια αυτού του γκρουπ. Νομίζω οτι είναι λογικό να το καταλάβει κάποιος αυτό.

Το θέμα το έφερε ο Μιχάλης, όμως εγώ σαν μέλος αυτής της παρέας θα προτιμούσα να το έφερνες εσύ, οτι δηλαδή νιώθεις άσχημα και σκέφτεσαι να το κλείσεις.
Εδώ είναι το σπιτι μας, εδώ θέλω να το συζητήσουμε.
Θέλησα λοιπόν εξ'αρχής να ξεκαθαρίσω το θέμα ΔΗΜΟΣΙΩΣ, γι αυτό και απευθύνθηκα σε εσένα αφού ο Μιχάλης (ως τρίτο πρόσωπο) μας ενημέρωσε για το οτι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω με κανέναν, παρά μόνο να παραθέσω όσα γνωρίζω (από σπόντα) και να εκφράσω τις απόψεις μου για το που διεξάγονται οι συζητήσεις και οι δραστηριότητες της hellasweather, για να μου πεις εσύ τί γνώμη έχεις και πώς το βλέπεις. Πάντα δημόσια. Πάντα το είχα αυτό το χούι, να γράφω δημόσια και να θέλω να μιλάμε δημόσια.
Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε λοιπόν το θέμα και χαίρομαι που έχουμε την ιδια αντίληψη, για το πού θα πρέπει να είναι η hellasweather, σχεδόν όλοι...

Κλείνοντας με τούτο το ζήτημα και για να μην υπάρχει καμμία παρεξήγηση από τη μεριά μου (σε περίπτωση που υπήρξε) καταλαβαίνω οτι εσύ απλώς το δημιούργησες θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να έχεις όλα τα μέλη της hellasweather που είναι φίλοι σου, μαζεμένους εκεί. Το έχω κανει κι εγώ στο μσν και στο κινητό μου. Αν ήμουν στο fb μπορεί να το έκανα κι εκει, ή και να συμμετείχα. Φυσικά δεν είμαι εγώ (και κανένας δεν ειναι αυτός) που θα σε κρίνει εάν είναι σωστό, λάθος ή όχι, προς Θεού! Καλά έκανες και το δημιούργησες και καταλαβαίνω πως αυτός είναι ο σκοπός του, ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση όμως με τον σκοπό της hellasweather, η οποία πρώτα ήταν στο http://groups.yahoo.com/group/hellasweather/ διανύοντας τις τελευταίες ημέρες της και τώρα στο http://hellasweather.gr

Το όλο ζητούμενο είναι οτι η κοινότητά μας πρέπει να έχει έναν χώρο που θα συμμετέχει. Θα θέλει να δει κάποιος τί λένε στην hellasweather και θα ξέρει οτι θα μπεί στο hellasweather.gr και θα διαβάσει. Το ίδιο θα ίσχυε και εαν δεν είχαμε μεταφερθεί, αν ακόμη ήμασταν στη yahoo.

Δυστυχώς Μιχάλη μου διαφωνείς. Θεωρείς οτι θα γίνουμε κλειστή λέσχη γερόντων άρα πρέπει να θεωρήσουμε και το fb group ως κομμάτι της κοινότητας και της παρέας μας, γιατί λειτουργεί ως κράχτης, γιατί είναι πιο εύκολο για τους νέους (σε ηλικία και ως μέλη), γιατί θας μας γνωρίσει κι άλλος κόσμος.
Όχι Μιχάλη, προσωπικά έχω εντελώς διαφορετική αντίληψη. Κατ'αρχήν ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ μας ξέρει. Όποιος στην Ελλάδα ενδιαφέρεται για τον καιρό ΓΕΝΙΚΑ, ή ακόμη και σε ειδικότερα θέματα, μας ξέρει. Από την στιγμή που ανεβαίνει ένα post εδώ, χτυπάει αμέσως επισκέψεις. Προτού καλά καλά γκαζώσει ο νέος χώρος. Μόνο το συγκεκριμένο post, το οποίο το διαχώρισα από το αρχικό πριν 8 ώρες έχει 255 επισκέψεις.

Πολύ εύστοχα είπε η Μαρία οτι υπάρχει και η yahoo. Εάν κάποιος έχει πρόβλημα να συνδεθεί εδώ, ας γράψει στη yahoo τους προβληματισμούς του και την άποψή του για το facebook, για το hellasweather.gr και για την παλιά λίστα. Εσύ ενδιαφέρεσαι για την λίστα και την παρέα μας γι αυτό και ανοίγεις το θέμα. Αυτοί που ενδιαφέρονται τόσο πολύ, πού είναι από τις 10 Ιουνίου που έχει επίσημα κατατεθεί η πρόταση αλλαγής;
Δεν είδα τίποτε να γράφεται για όλα αυτά τα ζητήματα.
Πολύ εύστοχα είπε και ο Αλέξανδρος οτι και ΜΟΝΟ που μεταφέρονται συζητήσεις απο δω κι απο κει, δείχνει το πρόβλημα, το οποίο επισήμανα στην αρχή.
Λες οτι δεν προλαβαίνεις να παρακολουθήσεις τη συζήτηση με το κουίζ, αφού (αν κατάλαβα καλα) παρακολουθείς παράλληλα και τις συζητήσεις στο fb.
Εάν είναι έτσι, τότε γιατί πρέπει πάλι να φταίει ο νέος χώρος;; Γιατί να μην φταίει το γεγονός δηλαδή οτι θεωρούμε οτι έχουμε 3 χώρους διεξαγωγής των συζητήσεών μας, καθιστώντας πρακτικά αδύνατον το να τις παρακολουθήσει κανείς; Και αυτό γιατί τουλάχιστον για τον 1 απο τους 3 χώρους, δεν είχε τουλάχιστον μέχρι σήμερα ξεκαθαριστεί δημόσια, για το τί ακριβώς είναι και τι σκοπό εξυπηρετεί.

Επίσης, εφοσον επιμένεις να θεωρείς οτι η παραλληλη (το τονίζω παράλληλη) συζήτηση που διεξάγεται στο facebook για το ιδιο ακριβώς θέμα έχει αξία να μεταφερθεί κι εδώ, τότε γιατί την δημοσιεύεις ανώνυμα;
Δεν μιλάμε επώνυμα στην hellasweather;
Γιατί θα πρέπει εγώ ως μέλος, να διαβάσω αυτές τις γνώμες από τη στιγμή που αυτοί που τις γράφουν, με τρόπο που το δηλώνω οτι δεν μου αρέσει και δεν μας τιμάει και σαν σύνολο, δεν μπήκαν στον κόπο να τις γράψουν έστω στο yahoo;;;

Κι εννοείται οτι όλη η συζήτηση που μας παρέθεσες δείχνει περίτρανα την αδυναμία πραγματοποιησης μιας σοβαρής κουβέντας, στο facebook. Το όλο πράγμα λειτουργεί σαν chat, η άνοδος της ασημαντότητας σε ολο της το μεγαλείο, καμμία δυνατότητα συνθεσης απόψεων για κανένα θέμα. Μιλάνε για ανταγωνισμό, ποιός το είπε αυτό το πράγμα, δεν είναι καν η κουβέντα για τον ανταγωνισμό!!! Μυνήματα συμπαράστασης, άλλα υπονοούμενα, sorry κιολας, αλλά βρες μου ένα post είτε εδώ είτε στη yahoo που να τα δικαιολογεί.

Λοιπόν, το facebook δεν προσφέρεται για συζητήσεις και θεωρώ από ένα κάρο παραδείγματα οτι είναι έτσι στημένο που δεν βοηθάει την ουσιαστική επικοινωνια, αλλά την επιφανειακή. Μιλάμε για μηνύματα της 1 και 2 γραμμών, συνθηματικού χαρακτήρα, όποτε και όπως βολεύει τον καθένα. Τις περισσότερες φορές δεν έχει καν διαβαστεί η αρχή.
Τα σοβαρά και τα ασοβαρα μαζί, συγνώμη κιόλας αλλά δεν μιλούσαμε ποτέ έτσι στην hellasweather. Δεν κατηγορώ κανέναν που συμμετέχει έτσι;
Απλώς δεν είναι η hellasweather αυτό, είναι συζητήσεις ημιδημόσιου χαρακτήρα τέτοιες που κάνουμε στα βιαστικά με φιλους σε ενα τσατ στο χύμα.
Για άλλον λοιπόν σκοπό υπάρχουν τα γκρουπάκια στο fb και καλά κάνουν και υπάρχουν, και για άλλον σκοπό υπάρχει η hellasweather σαν χώρος με αρχή και τέλος όσον αφορά την έκτασή του, τα μέλη του και το τί είναι.
Δεν μπορώ να δεχτώ (μιλώ σαν μέλος, γιατί είναι η μόνη ιδιοτητα που αναγνωρίζω στον εαυτό μου) με κανένα τρόπο οτι θα διεξάγονται παράλληλες συζητήσεις οτι θα πρέπει για να ειναι κάποιος πλήρως ενημερωμένος να μπαίνει να βλέπει τι λεγεται στο fb.

Και θεωρώ πως αυτή η ιστορία πρέπει να λάβει ένα τέλος και να ξεκαθαριστεί.
Το θέμα με το poll θα το κοιτάξω εντος 24ώρου, τι ακριβώς πάει στραβά και θα γράψω σχετικά στο "Προτάσεις/Απορίες/Προβλήματα". Συγχωρέστε με που δεν το κάνω τώρα, απλώς δεν έχω τα κουράγια.
Μόλις διορθωθεί, εαν κάποιος επιμένει να ανοιξει poll με αυτά ή όποια άλλα ερωτήματα θέλει, είναι ελεύθερος να το κάνει και είναι αυτονόητο οτι ειναι ελευθεροι να απαντήσουν όσοι θέλουν να απαντήσουν σε αυτό, όπως είναι ελευθερος κάποιος να συμμετέχει και αλλού εκτός από εδώ και να κάνει ο,τι θέλει στη προσωπική του ζωή.
Τι συζητάμε τώρα.
Είναι όμως σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε που αρχίζει και που τελειώνει η hellasweather...γιατί θα έχουμε σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.

Δώστε μου λίγο χρόνο και πολύ σύντομα θα έχουμε τσατ για αμεσότητα και χαβαλέ το εικονίδιο RSS και εικονίδιο του "like". Ιστοσελίδες έχουμε πολλές, φιλοι της λιστας μιλάμε και στο facebook, ας κοινοποιούνται οι συζητήσεις μας οπουδήποτε. Μακάρι. Ειναι υπέροχες, είναι σούπερ ενδιαφέρουσες, είναι ζεστές, δίνουν χαρά, όμορφα συναισθήματα ακόμη και σε μή καιρόφιλους, είναι ενημερωτικές, είναι η hellasweather, γιατί ειναι ο μακροβιότερος χώρος συζητησεων, με ποιότητα που δεν βρίσκεις πουθενά, ούτε σε σχετικούς άλλους, ούτε καν σε άλλες κοινότητες.

Στο τεχνικό κομμάτι ενημερωτικά θα μπουν και analytics (στατιστικά επισκεψιμότητας) της λίστας μας, στη διάθεση όλων όποιον τα ζητήσουν στο μέλλον.

Για την καληνύχτα (ή μάλλον την καλημέρα), ως άλλος Διακάκης θα αφιερώσω ένα κομμάτι (μη καιρικό), αλλά το άκουγα σήμερα όλη μέρα.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vaZ-7vvi5I8[/youtube]
για να ξεκινήσετε όλοι αισιόδοξα τη μέρα σας και την εβδομάδα.. :) :D
Ψάξε μονοπάτι απάτητο, απ τα βλέφαρα διώξε τον ύπνο,
Φιλα τους προδότες σου στο δείπνο, χάραξε πορεία για το Άρρητο....
Άβαταρ μέλους
Nick Gkikas
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1683
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 1:11
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής 150μ και Ζάρακες Ευβοίας 160μ

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό kipakos » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 7:04

Οκ, Νίκο, ο Κώστας και η Αγγελική έχουν διευκρινίσει τα πάντα σχετικά και όλα με καλύπτουν πλην του αν δεχόμαστε ή όχι να υπάρχει επίσημη σελίδα και στο facebook . Για το οποίο δεν κατάφερα να ανοιξω poll.
Σε αυτό εγώ επιμένω και μόνο.
kipakos
 

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό Konstantinos » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 8:14

xionopatriarxis έγραψε:Αντιγράφω όσα έγραψα στο facebook:

Φοβάμαι ότι θα ασκήσω δικαιώματα μειοψηφίας. Πρώτα απ' όλα διευκρινίζω ότι ουδέποτε αμφέβαλα, ούτε και τώρα αμφιβάλλω για τις καλές προθέσεις της Αγγελικής. Είμαι μέλος από την πρώτη μέρα δημιουργίας της ομάδας. Δεν θα σταθώ στο τυπικό σκέλος, δηλαδή για το αν υπήρχε άδεια (εκ των προτέρων ή εκ των υστέρων) ή ανοχή από τους ιδρυτές-διαχειριστές της λίστας. (Τουλάχιστον η ανοχή σε κάθε περίπτωση ήταν δεδομένη). Θεωρώ ότι υπάρχει διάσπαση δυνάμεων. Για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα η "παλιά" και η "νέα" λίστα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν πρέπει να υπάρχει και η ομάδα στο facebook. Αντιλαμβάνομαι ότι εδώ υπάρχουν κάποιες σημαντικές ευκολίες. Έχω γράψει για τις τεχνικές υστερήσεις της λίστας, παλιάς και νέας, και έχω προτείνει στη νέα λίστα να χρησιμοποιηθούν κάποια χαρακτηριστικά του facebook. Η λίστα περνάει δύσκολη περίοδο γιατί άργησε πολύ να ακολουθήσει τις τεχνολογικές εξελίξεις. Βλέπω διάφορα καιρικά γκρουπάκια εδώ κι εκεί στο fb και λυπάμαι που φτάσαμε ως εδώ. Όποιος όμως είναι μέλος της λίστας πρέπει ΠΡΩΤΑ να στηρίξει το σπίτι του. Και το σπίτι μας δεν είναι εδώ. Εδώ είναι ένα -ας πούμε- παράρτημα ή "υποκατάστημα". Έχω γράψει κι εγώ στην ομάδα αυτή και διαβάζω τις δημοσιεύσεις που γίνονται, οπότε δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω. Αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ γράφω και στη λίστα. Τώρα πια που επιχειρείται τεχνική αναβάθμιση της λίστας, δεν υπάρχει λόγος να διασπάμε τις δυνάμεις μας. Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος είναι μέλος της λίστας και αντί να γράφει στη λίστα (είτε για τον καιρό, είτε προτάσεις-σχόλια για την αναβάθμιση) να γράφει ΜΟΝΟ εδώ. Με διευκόλυνε κι εμένα αυτό το δίπορτο, αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνοντας θεωρώ ότι τελικά έβλαψε τη λίστα.


Συμφωνώ πολύ με τα όσα αναφέρει εδώ ο χιονοπατριάρχης.
Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
Αθήνα
Άβαταρ μέλους
Konstantinos
 
Δημοσιεύσεις: 1277
Εγγραφή: Δευτ 13 Ιουν 2011, 17:00
Τοποθεσία: Πάτημα Χαλανδρίου (246m)

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό leandros » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 8:46

Μαρία Κ, δεν σε περίμενα τόσο οπισθοδρομική.

Το group Hellasweather και να κλείσει στο facebook, μπορεί κάλλιστα να ξανανοίξει με το ίδιο όνομα και σήμα από άλλον.
Θα πάτε να ζητήσετε τα ρέστα από το άτομο που το έκανε;

Δυστυχώς έχουμε μείνει 100 άτομα, τα ίδια και τα ίδια που γράφουμε μεταξύ μας, διότι θεωρούμε τους εαυτούς μου προνομιούχους και δεν θέλουμε να γράφει ο οποιοσδήποτε με τη φτηνή δικαιολογία της ανωνυμίας ή δεν ξέρουμε ποιος είναι..
Αν είναι δυνατόν. Γι αυτό υπάρχει το ίντερνετ, για να γράφει όποιος θέλει ΑΝΩΝΥΜΑ.

Στο creteweather τα μισά ποστ που μας κάνουν είναι από Ανώνυμους, οι οποίοι γίνονται κατόπιν επώνυμοι.

Δεν είναι τυχαίο που πολύς κόσμος πλέον έχει διασπαστεί σε άλλα σάητ και μπλογκς.

Επίσης, Νίκο Γκίκα να βάλεις like στη σελίδα για να μπορούμε να σου κάνουμε στα πολύ ωραία τραγούδια που βάζεις ;)
Άβαταρ μέλους
leandros
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: Παρ 10 Ιουν 2011, 11:28
Τοποθεσία: Χανιά

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό Maria K » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 11:30

leandros έγραψε:Μαρία Κ, δεν σε περίμενα τόσο οπισθοδρομική.

Το group Hellasweather και να κλείσει στο facebook, μπορεί κάλλιστα να ξανανοίξει με το ίδιο όνομα και σήμα από άλλον.
Θα πάτε να ζητήσετε τα ρέστα από το άτομο που το έκανε;

Δυστυχώς έχουμε μείνει 100 άτομα, τα ίδια και τα ίδια που γράφουμε μεταξύ μας, διότι θεωρούμε τους εαυτούς μου προνομιούχους και δεν θέλουμε να γράφει ο οποιοσδήποτε με τη φτηνή δικαιολογία της ανωνυμίας ή δεν ξέρουμε ποιος είναι..
Αν είναι δυνατόν. Γι αυτό υπάρχει το ίντερνετ, για να γράφει όποιος θέλει ΑΝΩΝΥΜΑ.

Στο creteweather τα μισά ποστ που μας κάνουν είναι από Ανώνυμους, οι οποίοι γίνονται κατόπιν επώνυμοι.

Δεν είναι τυχαίο που πολύς κόσμος πλέον έχει διασπαστεί σε άλλα σάητ και μπλογκς.

Επίσης, Νίκο Γκίκα να βάλεις like στη σελίδα για να μπορούμε να σου κάνουμε στα πολύ ωραία τραγούδια που βάζεις ;)


Λέανδρε, σε αυτό τον τόπο έχουμε μάθει να κολλάμε μια ταμπελάρα στα μούτρα των ανθρώπων (στην προκειμένη περίπτωση "οπισθοδρομικός" ) όταν αυτοί τυχαίνει να μη συμφωνούν με τη γνώμη μας. Δεν έχω καμία διάθεση να επιχειρηματολογήσω περισσότερο για το χαρακτηρισμό γιατί ξέρω ότι είσαι ευφυέστατος άνθρωπος και καταλαβαίνεις την ουσία του πράγματος.

Να προσθέσω, μια και το θίγεις, ότι προσωπικές σελίδες και μπλογκ έχουμε πολλοί από μας κι εγώ είμαι μία από αυτούς και ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που μου δώσατε το κίνητρο να μαθαίνω από εσάς και από αλλού και να μπορώ να αυτοεκφράζομαι ΚΑΙ μέσα από το δικό μου μπλογκ. Στο μπλογκ μου σέβομαι και αναδεικνύω την Hellas Weather και τα μέλη της και δεν έχω χωρίσει τα τσανάκια μου. Είμαι ΕΔΩ. Όπως έκανα εγώ έτσι έκαναν κι άλλοι (και καλώς!) με προσωπικά μπλογκς. Μην τα μπερδεύουμε. Η αντίρρησή μου είναι για διπλούς και τριπλούς χώρους με το ίδιο όνομα.

Όσο για τα γκρουπ στο fb, ας ανοίξει ο καθένας ότι γκρουπ θέλει κι ας εκφράζεται όπου θέλει και όπως θέλει. Εμένα με νοιάζει αυτός εδώ ο χώρος που λέγεται Hellas Weather είτε ειναι yahoogroup είτε hellasweather.gr, είτε αλλιώς να κτιστεί σιγά-σιγά όπως είναι επιθυμία όλων. Δεν θεωρώ όμως σωστό να έρχονται κάποιοι από αυτούς που στην πράξη εγκατέλειψαν με τη θέλησή τους το χώρο και εκφράζονται αλλού να έρχονται τώρα και να λένε μέσω fb σε εμάς τους υπόλοιπους "οπισθοδρομικούς" να υποστηρίζουμε την πολυδιάσπαση στην οποία,άθελά τους, οι περισσότεροι συμβάλλουν.

Τίποτε άλλο
Μαρία Καββαδία
Αθήνα, Αργυρούπολη-σύνορα Ηλιούπολης, 120μ


Και που είσαι χιονοσύννεφο εμένα τι με νοιάζει
Αφού το μόνο που μπορείς είν’ το τρελό αγιάζι.
Άβαταρ μέλους
Maria K
 
Δημοσιεύσεις: 3062
Εγγραφή: Τετ 06 Απρ 2011, 19:01
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ (Αργυρούπολη-Ηλιούπολη)

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό Nick Gkikas » Δευτ 21 Νοέμ 2011, 16:21

leandros έγραψε:Μαρία Κ, δεν σε περίμενα τόσο οπισθοδρομική.

Το group Hellasweather και να κλείσει στο facebook, μπορεί κάλλιστα να ξανανοίξει με το ίδιο όνομα και σήμα από άλλον.
Θα πάτε να ζητήσετε τα ρέστα από το άτομο που το έκανε;

Δυστυχώς έχουμε μείνει 100 άτομα, τα ίδια και τα ίδια που γράφουμε μεταξύ μας, διότι θεωρούμε τους εαυτούς μου προνομιούχους και δεν θέλουμε να γράφει ο οποιοσδήποτε με τη φτηνή δικαιολογία της ανωνυμίας ή δεν ξέρουμε ποιος είναι..
Αν είναι δυνατόν. Γι αυτό υπάρχει το ίντερνετ, για να γράφει όποιος θέλει ΑΝΩΝΥΜΑ.

Στο creteweather τα μισά ποστ που μας κάνουν είναι από Ανώνυμους, οι οποίοι γίνονται κατόπιν επώνυμοι.

Δεν είναι τυχαίο που πολύς κόσμος πλέον έχει διασπαστεί σε άλλα σάητ και μπλογκς.

Επίσης, Νίκο Γκίκα να βάλεις like στη σελίδα για να μπορούμε να σου κάνουμε στα πολύ ωραία τραγούδια που βάζεις ;)


Στα 100 likes υπάρχει πάντα ένας που κάνει dislike διότι με το να κάνει τον κακό νομίζει πως ξεχωρίζει (πάντα ανώνυμα).
Είδες φως και μπήκες ε;

Ασε το creteweather, και τα λοιπά, εδω...χαβαλές χαχούχα βροχές και χιονια στα ορεινά, και αστα τα άλλα, άστα μη τα πιάνεις δεν κάνει καλό.
Ψάξε μονοπάτι απάτητο, απ τα βλέφαρα διώξε τον ύπνο,
Φιλα τους προδότες σου στο δείπνο, χάραξε πορεία για το Άρρητο....
Άβαταρ μέλους
Nick Gkikas
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1683
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 1:11
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής 150μ και Ζάρακες Ευβοίας 160μ

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό vouhead » Τρί 22 Νοέμ 2011, 14:13

Μεταφέρω από το facebook

Μπω μπω! Τι έγινε βρε παιδιά? Καλά κάνουν οι Λίσταρχοι και κρατούν τη Yahoo. Ετσι όπως πάει θα μείνουμε σε ξενοδοχείο! Αγγελική μη στεναχωριέσαι τζάμπα και βερεσέ... συμβαίνουν αυτά. Κάπου είχα ακούσει κάποτε από έναν γέροντα "ότι δε μπορεί να συζητηθεί ανοιχτά στο καφενείο βρωμάει". Επομένως ότι δυσαρέσκεια προκύπτει από κουβέντες στο παρασκήνιο, είναι απλά αδιάφορη, αφού είμαστε φωτεινός και με το βλέμμα σε ευθεία χώρος. Όπου κι αν είμαστε! Νέα λίστα, facebook, το παρκάκι του λιστοπουλοχωρίου ή όπου αλλού! Τώρα χρειάζεται δεκτικότητα και καλή διάθεση για βοήθεια σε όποιον δουλεύει για το μέλλον της λίστας. Με υποδείξεις, ιδέες κλπ. Όλα αυτά να απευθύνονται προς τους διαχειριστές! Διαχειριστές που είναι τίτλος κι όχι όνομα, όπως Γκίκας, Βίτσιος, Αγγελική, Πασχάλης. Και το τίτλο τον σέβεσαι όσο αντιπαθής μπορεί να σου είναι όποιος τον φέρει! Αλλιώς αν κάποιος δε μπορεί να το ανεχτεί ας πάρει τη θέση του χωρίς να τη πριονίζει. Γιατί το πριόνι κάνει θόρυβο! Η θέση βέβαια πάει και με την ευθύνη και τη δουλειά! Το αν πρέπει να υπάρχει η λίστα εδώ? Προσωπικά δε τα πάω καλά με το fb (κι έχω και ομάδα τρομάρα μου...). Αλλά αφού βολεύει άλλους και όπως δείχνει είναι αρκετοί, ας μείνει. Από την άλλη αν δημοκρατικά συζητώντας δεν έχει λόγο ύπαρξης και δημιουργεί επιπλέον σύγχυση, όπως και το τι προσφέρει, καλύπτεται από τον νέο χώρο, τότε ας κλείσει. Ας γίνει το κηπακοπόλ, ας δούνε τα αποτελέσματα οι διαχειριστές, ας τα ζυγίσουν σε πλήρη άπνοια αυτοί και μόνο αυτοί και ας προχωρήσουμε παρακάτω. Και όλοι οι υπόλοιποι ας αφήσουμε πριόνια, σέγες και λοιπά κοπτικά εργαλεία κι όλα θα παν μια χαρά! Εφιστώ βέβαια τη προσοχή σε όσους δεν εναρμονιστούν με την αύρα της προκοπής, ότι θα περάσουν άσχημα. Αυτό δεν είναι απειλή! Είναι διαπίστωση από τον καιρό που είμαι στη λίστα και είδα πως λειτουργεί το αρχέτυπο της σε παρόμοιες περιπτώσεις! Με όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και κάποιο διάστημα ακόμα κι η Φραπετζού, που είναι εκ φύσεως της Βυζαντινής σχολής, τρόμαξε! Το ίδιο θα μεταφέρω στη νέα λίστα κλείνοντας με την υπενθύμιση και παράκληση για ομόνοια και σεβασμό στους διαχειριστές που στο κάτω-κάτω τραβάνε το κουπί.

Καλά να είστε!
Τελευταία επεξεργασία από vouhead και Τετ 23 Νοέμ 2011, 3:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΕικόναΕικόνα
    Άγγελος Βιδάλης (Παρα 10 μέτρα FKP) - Κάτω Πυλαία Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
vouhead
 
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: Τρί 15 Νοέμ 2011, 10:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Hellasweather στο facebook;

Δημοσίευσηαπό LeoP » Τρί 22 Νοέμ 2011, 16:51

Εμένα πλέον μου τι δίνει απροκάλυπτα η κατάσταση που κάθε τόσο και λιγάκι διαμορφώνεται εδώ. Υποτίθεται ότι η HW είναι μια παρέα από το 1999 ή από το 3000π.Χ. ή και γω δεν ξέρω από πότε αλλά τελικά δε μοιάζει καθόλου με παρέα.

Η σελίδα στο facebook υπάρχει εδώ και τόσο καιρό και ξαφνικά έγινε θέμα λες και άνοιξε πριν μια βδομάδα. Τόσο καιρό δεν είχε πάρει χαμπάρι κανείς τι γινόταν; Τόσο καιρό δεν είχε πρόβλημα κανείς και τώρα τι;

Όταν πριν μερικές μέρες είχα γράψει στο Yahoo ότι υπάρχουν παρασκηνιακές ιστορίες πίσω από αυτά που γράφονται κάποιοι είχαν προσβληθεί κι εγώ το πήρα πίσω. Μάλλον κακώς.
Άβαταρ μέλους
LeoP
 
Δημοσιεύσεις: 1073
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2011, 13:55
Τοποθεσία: Δροσιά Αττικής

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προτάσεις / Απορίες / Προβλήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron